معاون گردشگري کشور با بيان اينکه اين عدم شناخت موجب شده است تا از تواناييهاي اين منطقه کمتر استفاده شود، خاطرنشان کرد: اين امر نيازمند تبليغات است که در اين زمينه نيز کم کاري شده است، در اين رابطه معاونت گردشگري موضوع تبليغات را در دستور کار قرار داده است که اين امر ميتواند از طريق برگزاري نمايشگاههاي گردشگري محقق شود.
وي تصريح کرد: نخستين موضوعي که در صنعت گردشگري حائز اهميت است استانداردسازي هتلها و مراکز اقامتي است و بايد در بحث نظارت، استانداردسازي و پيگيري موارد خاص در اين رابطه به ويژه در منطقه آزاد چابهار وارد عمل شد.
موسوي با بيان اينکه توسعه گردشگري در منطقه آزاد چابهار نيازمند همدلي تمامي ارگانهاي مربوط است، بيان داشت: ورود گردشگر به چابهار نه تنها بر منطقه بلکه بر ساير مناطق همجوار نيز تاثير خواهد گذاشت. زماني که مسافر زيادي به چابهار ميآيد مردم شهر نيز از ورود گردشگر به اين منطقه بهره خواهند برد.
وي به برگزاري نمايشگاه گردشگري، هتلداري و صنايعوابسته در تابستان سال آينده در اين منطقه اشاره کرد و بيان داشت: لازم است بخش خصوصي را براي حضور در اين نمايشگاه ترغيب کنيم. برگزاري اين نمايشگاه علاوه بر اينکه موجب جذب گردشگر به اين منطقه ميشود، زمينهساز آشنايي بخش خصوصي با منطقه خواهد بود.
موسوي همچنين پيشنهاد ثبت جهاني ژئوپارک چابهار را مطرح کرد و افزود: ژئوپارک سرزميني است که يک يا چند جايگاه مهم از نظر علمي، زمين شناختي، باستانشناسي، اکولوژيکي و فرهنگي را در خود جاي داده باشد و منطقه آزاد چابهار نيز از اين ويژگي برخوردار است و قابليت ثبت جهاني به عنوان ژئوپارک را دارد.
معاون گردشگري کشورمان نيز در خاتمه پيشنهاد برگزاري مسابقه عکاسي زيرآب را در منطقه آزاد چابهار مطرح کرد و افزود: به منظور برگزاري اين مسابقه لازم است ستادي تشکيل شود تا با بررسي شرايط جوي مناسب زمان لازم براي برگزاري اين مسابقه را اعلام کنند./115
انتهای پیام/