همايش هتلداري در هزاره سوم

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) عندليب، رئيس ستاد برگزاري همايش هتل‌داري در هزاره سوم در نشست خبري اين همايش پيش از تشريح برنامه‌هاي همايش به جايگاه گردشگري در جهان اشاره کرد و افزود: طبق آخرين آماري که روي سايت سازمان جهاني جهانگردي UNWTO قرار دارد صنعت گردشگري از سال 1950 ميلادي به بعد از نظر تعداد گردشگران و درآمدزايي رو به رشد بوده، اما نرخ اين رشد بسيار متفاوت بوده است.

عندليب با بيان اينکه بر اساس آخرين آمار در سال 2008 ميلادي تعداد گردشگران در سرتاسر دنيا 922 ميليون نفر بوده است که نسبت به سال 2007 رشد دو درصدي داشته، تصريح کرد: درآمد حاصل از گردشگري نيز در سال 2008 معادل 944 ميليارد دلار عنوان شده است.

رئيس ستاد برگزاري همايش هتل‌داري در هزاره سوم اضافه کرد: پيش‌بيني سازمان جهاني جهانگردي 6/1 دهم ميليارد نفر گردشگر و دو هزار ميليارد دلار درآمد براي سال 2020 است؛ اين آمار بيانگر اهميت جايگاه صنعت گردشگري در جهان است.

عندليب ادامه داد: مدل‌هاي توسعه گردشگري در تمام دنيا ثابت است و يکي از اين مدل‌ها توجه به زيرساخت‌ها و خدمات گردشگري است و سازمان جهاني جهانگردي در اين رابطه به پنج عنصر تاسيسات اقامتي، حمل و نقل، خدمات پذيرايي، تفريحات و سرگرمي، طراحي، فروش و برگزاري تورهاي گردشگري توجه دارد.

وي بيان داشت: در اين ميان اماکن اقامتي جايگاه ويژه‌اي دارند، چراکه طبق مطالعات انجام شده گردشگران 50 درصد هزينه سفر خود را صرف اقامت مي‌کنند. به اين منظور ستاد برگزاري همايش‌هاي هزاره سوم با همکاري مرکز آموزش خدمات گردشگري ماروين و موسسه آموزشي تلاشگران انديشه پيشرو اقدام به برگزاري اين همايش کرد.

وي در تشريح اهداف برگزاري اين همايش يادآور شد: معرفي آخرين تجارب و ارائه جديدترين اطلاعات و دستاوردهاي علمي صنعت هتلداري و گردشگري در جهان، تبيين راهکارهاي ارتقاي سطح استانداردها و کيفيت خدمات اماکن اقامتي کشور از اهداف برگزاري اين همايش است.

عندليب فراهم کردن زمينه ارتقا دانش مديران هتل‌ها، کارشناسان، محققان و دانشجويان گردشگري و هتلداري، مطالعه تطبيقي صنعت هتل‌داري در ايران با الگوهاي موفق هتل‌داري در سطوح بين‌المللي و توسعه و ترويج فرهنگ تحقيق و پژوهش در صنعت هتلداري و گردشگري را از ديگر اهداف برگزاري اين همايش عنوان کرد.

رئيس ستاد برگزاري همايش هتل‌داري در هزاره سوم افزود: اين همايش در پنج محور برگزار مي‌شود و ساخت و بهره‌برداري از هتل، بازاريابي و فروش در هتل، منابع انساني و خدمات، تکنولوژي‌هاي جديد در صنعت هتلداري و استانداردسازي از محورهاي اين همايش است.

عندليب همچنين اضافه کرد: به منظور برگزاري اين همايش کميته علمي با حضور اساتيد برجسته ايراني تشکيل شده است، همچنين شش استاد برجسته گردشگري جهان نيز هريک در مورد يکي از محورهاي اين همايش صحبت مي‌کنند.

وي تصريح کرد: با توجه به محورهاي علمي همايش از اساتيد، دانشجويان و تمامي کارشناسان و دست‌اندرکاران مرتبط با صنعت هتل‌داري درخواست شده است تا مقالات خود را جهت بررسي و انتخاب مقالات برگزيده به ستاد برگزاري همايش ارسال کنند و تاکنون 30 مقاله به زبان فارسي و پنج مقاله به زيان انگليسي به دبيرخانه همايش ارسال شده است. همچنين تاکنون مقالاتي از کشورهاي اتريش، مالزي و هنگ‌کنگ به دبيرخانه همايش ارسال شده است.

وي با بيان اينکه براي حضور بيش از 700 نفر در اين همايش برنامه‌ريزي شده است، خاطرنشان کرد: به منظور ارائه آخرين دستاوردهاي گردشگري، هتل‌داري و صنايع‌ وابسته همزمان با اجراي همايش نمايشگاهي با مشارکت سازمان‌ها، اتحاديه‌ها، هتل‌ها و شرکت‌هاي مرتبط در فضايي خارج از مرکز همايش‌هاي بين‌المللي کيش برگزار مي‌شود. همچنين کتاب مقالات همايش هتل‌داري در هزاره سوم نيز به چاپ خواهد رسيد./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388101419