حميد بقائي با تاکيد بر اختصاص مبالغ مناسب براي حوزه ميراث فرهنگي يادآور شد: به عنوان مثال اعتبار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سازمان ميراث فرهنگي خوزستان در سال 84، 800 ميليون تومان بود در حالي که اعتبار اين سازمان در 87 به 20 ميليارد تومان افزايش يافت.
وي ادامه داد: اعتبار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري 105 ميليارد تومان است و ما بايد اين مبالغ را بين استانها و شهرستانهاي کشور توزيع کنيم و در اين صورت مبلغ بسيار ناچيزي براي شهرستانها اختصاص خواهد يافت که پاسخگوي نيازها و پروژه ها نخواهد بود.
بقائي با بيان اينکه شوشتر قطب فرهنگي بين المللي است، متذکر شد: شوشتر جاذبههاي بسيار بالاي گردشگري و ميراث فرهنگي دارد و وجود دهمين اثر ثبت شده در فهرست آثار جهاني پتانسيل بسيار مناسبي براي جذب گردشگر در اين شهرستان به وجود آورده است.
معاون رئيس جمهور با تاکيد بر جذب سرمايه گذاران در اين شهرستان افزود: مي توانيم با جذب سرمايهگذاران مشکلات موجود را بر طرف کنيم به عنوان مثال در بازار تبريز خود بازاريها در مرمت بازار نقش عمدهاي داشته اند.
وي همچنين به مصوبات دو سفر شهرستان شوشتر اشاره کرد و گفت : مصوبات دور نخست پيشرفت بسيار مناسبي داشته است و بخشي از اعتبارات دور دوم سفر نيز پيش بيني خواهد شد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پايان اظهار اميدواري کرد که برگزاري جشنسازه هاي آبي شوشتر باعث معرفي شهرستان در سطح ملي و بين المللي و ارتقا جايگاه گردشگري آن شود./106
انتهای پیام/