وي در ادامه گفت:بخش عمده مشکلات با توانمندي تشکلها و بخش خصوصي قابل حل است. سرمايه گذاري در بخش گردشگري بايد سود آور باشد و اين در آمد زايي موجب رشد ساير بخشهاي ديگر مي شود . افکار و گفتار ما بايد يکي باشد و براي ارتقاء و توسعه گردشگري برنامه ريزي کنيم.
سرپرست ميراث فرهنگي گيلان متذکر شد: مصوبات صورتجلسات تنظيمي بايد عملياتي و اجرايي شود و ديگر فرصت آزمون و خطا نيست . عدم برنامه ريزي حلقه مفقوده بخش گردشگري است که مي توان با ارتباط و تعامل اساسي بين تشکل ها و بخش خصوصي و صنوف گردشگري و ساير ادارات دولتي اين فضا را پر کرد.
وي خاطر نشان کرد: عرصه و ميدان تصميم سازي ، تشکلهاي بخش خصوصي و معاونان و کارشناسان هستند و در نتيجه بازتاب مثبت آن به خود گردشگري بر مي گردد.
عزيزي همچنين در ادامه براي دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري که نقش تعيين کننده اي در جذب گردشگران ايفاء مي کنند ، آرزوي موفقيت کرد .
وي ميراث فرهنگي و معنوي را متعلق به همه ملت دانست و دارا بودن بينش تعامل به جاي تقابل و ارتباط ميان بخشي ميان عوامل مرتبط با گردشگري را لازمه ايجاد تحول در گردشگري استان دانست.
عزيزي بر تقويت داشتهها و تلاش براي رسيدن به نداشته ها براساس تعيين هدف و برنامه ريزي در محدوده زماني مشخص تاکيد کرد و دارا بودن برنامه هاي اصولي که ايجاد تحول و تغيير بنيادي کرده و اولويت بندي برنامه ها را خواستار شد.
در ادامه عليزاده معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به برگزاري موفقيت آميز نمايشگاه بين المللي گردشگري بعنوان نخستين گام در دوران تصدي عزيزي بعنوان سرپرست اداره کل ، از شرکت فعالانه دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي تقدير کرد.
وي با ارائه گزارش عملکرد دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي استان طي سال هاي 86 ، 87 ، 88 تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله در استان را مستلزم همکاري و هماهنگي همه بخش ها از جمله دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي دانست./106
انتهای پیام/