وي ادامه داد: آمارهاي منتشره از سوي نهادهاي بينالمللي و ملي گردشگري همچون سازمان جهاني جهانگردي، شوراي گردشگري و سفر جهاني، سازمان تجارت جهاني و سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري ايران همگي گواه اين حقيقت است.
رئيس ستاد همايش بينالمللي در هزاره سوم تصريح کرد: اين رشد به حدي است که از سال 1950 ميلادي به بعد هيچگاه شاهد توقف نرخ رشد تعداد گردشگران و درآمدهاي حاصل از صنعت گردشگري بينالمللي نبودهايم.
وي ادامه داد: با اين که چند سالي بيشتر از ورود کشورهاي جهان به هزاره سوم نميگذرد ولي شروع آن با تغييرات مهمي در امور اقتصادي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي کشورها همراه بوده است بطوريکه سرعت شگفتآور فناوريهاي ارتباطي و اطلاعرساني تحولات اخير را تحتالشعاع خود قرار داده است.
عندليب بيان داشت: آشنايي بيشتر با صنعت هتلداري و تحول اين امر در دورههاي مختلف و تاثير تاريخي و عملي اين دگرگوني و چگونگي هتلداري در زمان حاضر به ما امکان ميدهد تا با ديدگاهي وسيعتر شرايط هتلهاي جديد را بررسي کنيم و آماده ورود به هزاره سوم اين صنعت و رويارويي علمي و منطقي با چالشهاي فراروي آن باشيم.
وي ثبت اين رخداد مهم در تقويم سازمان جهاني جهانگردي را از ويژگيهاي قابل توجه اين همايش عنوان کرد و افزود: علاوه بر اين افزايش استقبال پژوهشگران و دانشگاهيان در ارائه فعاليتهاي علمي انجام شده موجب غناي هر چه بيشتر همايش و ارتقاي فرهنگ تحقيق و پژوهش در صنعت هتلداري کشور شده است.
وي اظهاراميدواري کرد: برگزاري مستمر اين همايش و عمق بخشيدن هر چه بيشتر به مباني علمي و کاربردي آن در سالهاي آتي در بالا بردن سطح کيفي خدمات در هتلها و صنايع وابسته آن و ارتقا سطح دانش و مهارت هتلداري در کشور موثر و مفيد واقع شود.
/115
انتهای پیام/