وي افزود: بيش از هفت هزار و 128 نفر در مراکز اقامتي اسکان يافتند که در سال 88، شش هزار و 566 نفر اقامت داشتند که در مقايسه با سال گذشته 5/8 درصد افزايش داشته است.
سرپرست ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان مينودشت يادآور شد: 212 هزار و 198 نفر از سه مکان تاريخي و توريستي شهرستان گنبدکاووس بازديد کردند.
وي ادامه داد: از اين تعداد 60 هزار و 112 نفر از برج قابوس، 3 هزارو 386 نفر از شهر تاريخي جرجان و 148 هزارو 700 نفر از تالاب هاي بين المللي و بازارچه هاي مرزي ديدن کردند.
شاکري خاطرنشان کرد: در اين ايام 119نفر در تصادفات جاده اي و شهري مجروح شدند و يک نفر هم جان خود را از دست داد.
شهرستان گنبد کاووس که بعد از گرگان مهمترين شهر استان گلستان محسوب مي شود در 98 کيلومتري مرکز استان قرار دارد.
اين شهرستان حدود 5071 کيلومتر مربع مساحت و جمعيت آن بيش از 275 هزار و 649 نفر است که قوميتهاي گوناگون در آن ساکن هستند و اينچه برون نام ديگر اين شهرستان است.
تالاب هاي آلماگل، آلاگل و آجي گل، بازارچه مرزي اينچه برون ، ياريم تپه ، گبري قلعه ، غاردام ، برج قابوس ، شهر باستاني جرجان ، امامزاده يحيي بن زيد و بقعه دانشمند از مهمترين مراکز گردشگري و باستاني اين شهرستان است.
قالي بافي ، گليم بافي ، پلاس و دوتارسازي و زيورآلات و سوزن دوزي ، رنگرزي ، نمدمالي و شيريني هاي محلي تاتارچرک و پشمه از صنايع دستي و سوغات شهرستان گنبدکاووس است.
/104
انتهای پیام/