وي خاطرنشان کرد: طرح احياء و بهسازي کاروانسراها و ابنيه قديمي و تبديل آنها به واحدهاي اقامتي و پذيرايي (طرح پرديسان) شامل 33 پرديس از سال 1378 کار خود را با اختصاص اعتبار بند \" ه \" تبصره 36 قانون بودجه از سوي مجلس شوراي اسلامي براي رونق بخشيدن به بناهاي تاريخي و جذب گردشگر با هدف انتخاب، مرمت، احياء و تجهيز بناهاي تاريخي و اعطاي کاربري مناسب خدمات گردشگري به آنها آغاز کرد.
به گفته اين مقام مسئول؛اين پروژه يکي از مهمترين پروژههاي منطقهاي و ملي جمهوري اسلامي است که بر اساس آن سازمان ميراث فرهنگي بعد از مرمت و تغيير کاربري اصولي برخي از بناهاي تاريخي مانند کاروانسراها، خانههاي تاريخي بناهاي يادشده را براي استفاده به بخش خصوصي داخلي و خارجي واگذار ميکند.
مجري طرح احياء و بهسازي کاروانسراها و ابنيه قديمي گفت: اين طرح که در قالب پنج مسير عمده انتخاب و تعريف شده است در نظر دارد با توسعه مشارکت بخش خصوصي دانش بهرهبرداري از بناهاي تاريخي را در راستاي تحقق اهداف اقتصادي و گردشگري کشور به وجود آورد.
وي تصريح کرد: مديريت طرح احياء و بهسازي کاروانسراها و ابنيه قديمي و تبديل آنها به واحدهاي اقامتي و پذيرايي (طرح پرديسان) از اسفند 88 با همکاري تنگاتنگ صندوق احياء در حال اجرا است که اميدواريم در سال جاري با ابلاغ اين اعتبارات تعداد قابل توجهي از پروژههاي پرديسان به بهرهبرداري کامل برسند.
صيدآبادي در پايان از افزوده شدن تعداد ديگري از بناهاي تاريخي در قالب طرح پرديسان در سال جاري خبر داد و افزود: دفتر اجرايي طرح احياء و بهسازي کاروانسراها و ابنيه قديمي و تبديل آنها به واحدهاي اقامتي و پذيرايي (طرح پرديسان) تلاش ميکند تا امسال پروژههاي جديدي را در سطح کشور معرفي و به پروژههاي قبلي خود اضافه کند./118
انتهای پیام/