به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي غرب آسيا در نشستي که روز گذشته در مرکز امور زنان و خانواده برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب گفت: با سفر به ايران دريافتم که اين کشور در حال ابداع است و اوج هنر را در اصفهان مشاهده کردم.

غدا هيجاوي افزود: هنرمندان بسياري در اين استان در حال خلق آثاري جديد هستند و اگر در قالب شوراي تعاون فعاليت‌ها صورت گيرد بسيار منسجم‌تر مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه بايد به دنبال يافتن زمينه‌هاي مشترک در ميان هنرمندان کشورها هستيم، ادامه داد: به عنوان مثال بحرين و قطر در زمينه سوزندوزي با ايران وجه اشتراک‌هاي بسياري دارند و سوريه و لبنان در زمينه‌هاي ديگري فعال هستند.

رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي غرب آسيا تصريح کرد: هر کشوري بايد با در نظر گرفتن رشته‌هاي فعال تر خود در عرصه صنايع‌دستي تجربياتش را با ساير کشورها تبادل کند.

هيجاوي با بيان اينکه بايد در ايران با رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي در آسيا و جهان ديداري داشته باشيم، اضافه کرد: متأسفانه اين افراد تاکنون صنايع‌دستي زيباي ايران را از نزديک مشاهده نکرده‌اند و البته خود متضرر شدند.

رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي غرب آسيا در ادامه اظهار داشت: از توجه رئيس جمهور ايران و امير کويت به مسائل مربوط به زنان کمال تشکر را دارم.

وي افزود: در خلال سال‌هاي 2004 تا 2008 گزارشي در خصوص ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري تهيه کردم که همگان را شگفت زده کرد.

هيجاوي در ادامه خواستار دريافت گزارش عملکرد معاونت صنايع‌دستي در سال گذشته شد و ادامه داد: قصد دارم اين اطلاعات را بر روي سايت قرار دهم تا در دسترس همگان باشد.

وي با تأکيد بر اينکه اين گزارش بايد اطلاعات جامعي در خصوص فرهنگ، تاريخ و صنايع‌دستي ايران را شامل شود، يادآور شد: در فلسطين هنرمندان بيشتر جنبه اقتصادي را در نظر مي‌گيرند و اين در حالي است که در کشورهاي عضو شوراي تعاون جنبه فرهنگي بيشتر مدنظر قرار مي‌گيرد.

رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي غرب آسيا در پايان خاطر نشان کرد: از هر ايده‌اي که با هدف تقويت پايه تعاون ارائه شود، حمايت مي‌کنم.

112/

انتهای پیام/

کد خبر 1389032343