وي افزود: احياء رشتههاي فراموش شده و در حال فراموشي صنايعدستي با اولويت نمد مالي، سراجي، روسري بافي و متقال بافي يکي از مصوبات اين سفر بود.
معاون صنايعدستي با بيان اينکه کمک به تبديل بناهاي تاريخي استان به مراکز فعاليتهاي فرهنگي و هنري نيز در اين مصوبات مورد توجه قرار گرفت، اظهار داشت: همچنين احياء پوششهاي سنتي استان با تکيه بر توليدات بومي و محلي صنايعدستي نيز تصويب شد.
دانيالي ادامه داد: آموزش، مستند سازي، احياء، توسعه، ترويج، طراحي و نمونه سازي از اقلام و توليدات صنايعدستي نيز يکي ديگر از مصوبات سفر به چهار محال و بختياري بود.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: ساماندهي کارگاههاي صنايعدستي بومي، مزيت دار و شاخص استان چهار محال و بختياري نيز در دستور کار قرار گرفت.
وي با اشاره به اينکه همچنين مصوب شد طرحي براي ايجاد بازار بين المللي جهت توليدات و اقلام صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان نيز تدوين شود، گفت: يکي از مشکلات صنايعدستي به ويژه در استانها نبود بازار فروش مناسب داخلي و خارجي است که تصويب اين موضوع به دنبال همين موضوع صورت گرفت.
اين استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: حمايت از ثبت، ضبط و ترويج ميراث فرهنگي با حضور هنرمندان استان نيز مورد توجه قرار گرفت.
تهمينه دانيالي افزود: پيش از اين امکان حضور در 11 سفر هيأت دولت در دور سوم فراهم شد که درخشش مصوبات بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي در آنها قابل توجه بود.
111/
انتهای پیام/