براساس اين نامه محورهاي هزينه کرد اين بودجه نيز اعلام شده که محور نهم مربوط به ساماندهي، توسعه فعاليتهاي فرهنگي ، آموزشي و تبليغي در حوزه ميراث فرهنگي ، صنايع دستي، گردشگري و ايجاد زيرساختهاي مربوط است.
براي اين محور8 رديف مشخص شده است که حمايت از تکميل و اجراي طرح جامع گردشگري استان، حمايت از طراحي و اجراي برنامه براي توسعه فرهنگ گردشگري، تهيه اطلس جامع گردشگري وفرهنگي از جمله اين محورها است.
دراين نامه همچنين تبليغ جاذبه هاي گردشگري و ايجاد راه اندازي پايگاه هاي اطلاع رساني گردشگري با تأکيد برشناسايي مزيت هاي ميراث فرهنگي و گردشگري و آداب و رسوم و آيين هاي اقوام در استان نيزپيش بيني شده است.
کمک به تبديل بناهاي تاريخي استان به مراکز فعاليت هاي فرهنگي، هنري ، کتابخانه و صنايع دستي، کمک به تکميل و راه اندازي بازارچه هاي توليدات صنايع دستي، با اولويت بانوان سرپرست خانوار و موزه هاي استان به ويژه مردم شناسي از ديگر رديف هاي مطرح شده دراين نامه است.
دراين نامه همچنين حمايت از اعزام مبلغان و مشاوران ديني در ايام گردشگري، پشتيباني از مستندسازي ، آموزش ، احياء ، توسعه، ترويج ، طراحي و نمونه سازي صنايع دستي و ساماندهي کارگاه هاي صنايع دستي بومي، مزيت دار و شاخص استان و کمک به تجهيز کتابخانه تخصصي هنرهاي سنتي و صنايع دستي و نگارخانه دائمي صنايع دستي استان نيز به عنوان موارد هزينه کرد اين بودجه مطرح شده است.
حمايت از ايجاد مراکز اقامتي و فرهنگي در مناطق گردشگري و زيارتي استان ديگر رديف پيش بيني شده توسط معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور است./121
انتهای پیام/