تراب محمدي افزود: همچنين آيت اله مجتهد شبستري نماينده ولي فقيه در استان نيز مشوق اين امر مهم در استان بودند.
وي افزود:اين مقام مسئول در مورد نمايشگاه \"مرد در افق تاريخ\" گفت: مردان ايران زمين، از وراي هزارهها برخاسته و لحظه لحظه اين سرزمين کهن را با انديشه و بازوي توانا آنچنان ساختند که ايران کهن از پس هر سيلي ناجوانمردانه ايام، باز قامت راست کردند.
به گفته محمدي؛ مردان ايران زمين، تن خاکي خود را سپر بلاي سرزمين الهي خويش کردند و کيان اين خاک بهتر از زر را چون جان خويش در برگرفتند تا از گزند اهريمنان مصون بماند.
وي بيان داشت: چهره سرداران جان بر کف که تصويرشان بر جاي جاي بقاياي ميراث اين سرزمين کهن بر جاي مانده نشانگر غيرت و تعصب خون پاک جوانان اين سرزمين است که هزاران سال بعد از از آستين دلاوران هشت سال عزت مداري بيرون آمد.
اين مقام مسئول ادامه داد: آثار بر جاي مانده از مردان کهن، نشانه دانش هميشه پر افتخار مردمان ايران عزيز است که همچون اسلاف خويش، امروز روز به روز بيش از گذشته قلههاي افتخار را فتح ميکنند تا باز سروري اسلام و ايران، بر پيشاني جهان، اصل ثابتي باشد.
وي پيوند بين ايرانيان و گذشتگان را گامي در جهت اعتلاي فرهنگ اين مرزو بوم دانست و افزود: فرش ايران در فرش آذربايجان ريشه دارد.
به گفته مدير کل ميراث فرهنگي استان آذربايجان شرقي؛ در طول يک و نيم سال اخير نزديک به سه اثر شامل؛ قيام 29 بهمن تبريز؛ مکان رويداد تبريز، تبريز به عنوان نخستين پايتخت جهان تشيع و امروز فرش آذربايجان در فهرست ميراث معنوي ثبت شدند.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: در ماههاي آينده قصد داريم با ثبت معنوي منظومه حيدر بابا و نيز ثبت طبيعي کوه سهند در ميراث طبيعي، گنجينه تاريخ ايران زمين را بيش از پيش به گردشگران فرهنگي اين سرزمين معرفي کنيم./118
انتهای پیام/