وي ادامه داد: در اين مدت صنعتگران و هنرمندان کشورمان بيش از 33 هزار مجوز صنايعدستي که شامل کارت صنعتگري، اعلاميه تأسيس و پروانه توليدکارگاهي است، دريافت کردهاند.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد تأکيد کرد: اين ميزان از مجوزهاي صادر شده مربوط به 60 درصد از جامعه صنعتگران و هنرمنداني است که بايد از اين امکان بهرهمند شوند.
بهادري تصريح کرد: همچنين طي يک سال اخير بانک اطلاعاتي صنايعدستي از سيستم ويستا به صدا تغيير کرد که اين رويکرد ورود اطلاعات براي معاونتهاي استاني را امکانپذيرتر ساخت.
وي با بيان اينکه انعقاد قرارداد بستهبندي براي 33 محصول صنايعدستي نيز در اين مدت صورت گرفت، اظهار داشت: ضعف بستهبندي مشکلات بسياري در بازار فروش اين توليدات پديدآورد که نتايج حاصل شده در رفع اين موانع راهگشا بوده است.
به گفته اين مقام مسئول تدوين اطلس جامع صنايعدستي کشور نيز در طول فعاليت دولت دهم تدوين و نهايي ميشود.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايعدستي افزود: همچنين معاونت صنايعدستي موفق به تدوين دستورالعمل استانداردهاي بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي شد.
وي با اشاره به اينکه اداره کل آموزش و حمايت از توليد برنامههاي مدوني براي شش ماهه دوم سال 89 در نظر دارد، گفت: نيازسنجي آموزش و برنامهريزي براي آموزشهاي عمومي و تخصصي صنايعدستي در کنار آموزش استانداردهاي توليد و عوامل وابسته در شش ماهه دوم محقق ميشود.
بهادري در ادامه بيان داشت: اخذ مصوبه قانوني مجوزهاي صنايعدستي از هيأت دولت نيز همراه با بازنگري و اصلاح روشهاي آموزش کوتاهمدت در شش ماهه سوم امسال مورد توجه است.
سرپرست اين اداره کل خاطر نشان کرد: همين شوراي بازبيني رشتههاي صنايعدستي بر روي رشتههاي کد دار بازنگري ميکند.
/111
انتهای پیام/