ايجاد بازارچه بين المللي صنايع‌دستي با حضور کشورهاي عضو اکو

به گزارش ميراث آريا(chtn)، استاندار خراسان شمالي در اين نشست اظهار داشت: طرح ايجاد بازارچه بين المللي از پيشنهادات استانداري براي رونق يافتن بازار فروش محصولات صنعتگران اين استان است.

ابوطالب شفقت خراسان شمالي را آسياي ميانه کوچک ناميد و اضافه کرد: ترکمنستان، روسيه، ترکيه، جمهوري آذربايجان و افغانستان از کشورهايي هستند که برخي از جمعيتشان به استان خراسان شمالي مهاجرت کرده‌اند.

وي با اشاره به اينکه استان خراسان شمالي تجربه برپايي نمايشگاه صنايع‌دستي به صورت سراسري را ندارد، ادامه داد: خوشبختانه با هماهنگي‌هاي صورت گرفته اولين نمايشگاه سراسري بازرگاني صنايع‌دستي و نمايشگاه تخصصي نساجي سنتي در اين استان برپا شد.

به گفته استاندار خراسان شمالي هنر وسيله‌اي براي ارتباط ميان جوامع گوناگون است و با کمک هنر است که مي‌توان دوستي‌ها را تقويت کرد.

وي با بيان اينکه صنايع‌دستي قابليت دارد طبيعت و زيبايي‌هايش را به تصوير بکشد، گفت: آداب و رسوم يک جامعه نيز از طريق صنايع‌دستي به خوبي منتقل مي‌شود.

شفقت عرضه صنايع‌دستي را در بازار فروش اقدامي بسيار مهم بيان کرد و افزود: زماني ابتکار و خلاقيت در هنرمندان شکوفا مي‌شود که احساس نياز به توليدات صنايع‌دستي از سوي بازار وجود داشته باشد.

استاندار خراسان شمالي يادآور شد: ما قبل از آموزش و ارائه تسهيلات بانکي بايد بازار فروش محصولات را توسعه دهيم.

وي خاطر نشان کرد: اميدوار هستيم بتوانيم در آينده شاهد برپايي بازارچه صنايع‌دستي با حضور کشورهاي عضو اکو باشيم.

تهمينه دانيالي معاون صنايع صنايع دستي کشور نيز در ادامه اين نشست اظهار داشت: استان خراسان شمالي با توجه به شرايط قوميتي و اقليمي مي‌تواند به جايگاهي والا در عرصه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي دست پيدا کند.

وي با اشاره به اينکه اشتغال زايي از طريق صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با هزينه‌هاي بسيار ناچيز امکان پذير است، افزود: با تنها هشت ميليون تومان مي‌توان براي بيش از سه صنعتگر اشتغالزايي کرد و اين در حالي است که در هر يک از بخش‌هاي صنعتي اشتغالزايي 500 ميليون تومان هزينه در بر دارد.

معاون صنايع‌دستي کشور با تأکيد بر اينکه 70 درصد از شاغلان عرصه صنايع دستي را زنان تشکيل مي دهند، ادامه داد: با اشتغالزايي در حوزه صنايع‌دستي علاوه بر ارتقاء سطح اقتصادي، بنيان خانواده نيز مستحکم مي‌شود.

اين استاد دانشگاه اشتغال از طريق صنايع دستي را امري زود بازده ولي اثر گذار توصيف کرد و گفت: صنايع‌دستي کمک شاياني به ماندگاري مردم در روستاها و تثبيت جمعيت مي‌کند.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1389071824