وي با بيان اينکه ميزان مشارکت در برگزاري اين اجلاس در سطح بسيار عالي است، متذکر شد: به منظور شرکت در اين اجلاس شش وزير گردشگري و هشت معاون اجرايي از کشورهاي عضو به ايران سفر کرده اند.
ريفاعي ادامه داد: با توجه به اينکه تنها 31 کشور عضو شوراي اجرايي سازمان جهاني جهانگردي هستند، خوشبختانه کشورهاي ديگري نيز به منظور حضور در اين اجلاس به ايران آمده اند و از اين رو هشتاد و نهمين شوراي اجرايي سازمان جهاني جهانگردي يک شوراي موفق تلقي مي شود.
وي خاطرنشان کرد: تا کنون اجلاس هاي متعدد سازمان جهانگردي در استان هاي اصفهان و تهران برگزار شده است، اما برگزاري هشتاد و نهمين شوراي اجرايي اين سازمان در جزيره کيش در نوع خود منحصر به فرد است.
ريفاعي با بيان اينکه برگزاري اين اجلاس در ايران پيشنهاد حميد بقايي، معاون رئيس جمهوري اين کشور بوده است، ابراز اميدواري کرد هشتاد و نهمين شوراي اجرايي سازمان جهاني جهانگردي بتواند به اهداف ترسيم شده خود دست پيدا کند.
وي همچنين درباره وضعيت گردشگري ايران گفت: با توجه به گزارش هاي دريافتي ميزان توسعه گردشگري ايران در شش ماه گذشته با رشد گردشگري اين کشور در سال گذشته نزديک بوده است که اين خود بيانگر رشد گردشگري در اين کشور است.
اين مقام مسئول در سازمان جهاني جهانگردي خاطرنشان کرد: اين افزايش آمار گردشگري و همچنين برگزاري چنين اجلاس هايي در اين کشور بيانگر اهميت دادن دولت جمهوري اسلامي ايران به توسعه گردشگري در ايران است.
ريفاعي با بيان اينکه بسياري از کشورهاي منطقه توانايي برگزاري چنين اجلاسي در اين سطح را ندارند، تصريح کرد: پيشنهاد ميزباني ايران از اين اجلاس بيانگر توانايي ايران در برگزاري چنين اجلاسي است و اينکه هر تصميمي که در حوزه گردشگري اين کشور گرفته مي شود به راحتي قابل انجام است، چراکه يک قدرت سياسي پشت اين برنامه است و حمايت هاي لازم را در اين رابطه دارد.
وي با اشاره به توسعه گردشگري کيش گفت: توسعه گردشگري در اين جزيره را به عنوان يک مدل توسعه دست اول لمس مي کنيم.
دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي همچنين از همايش شهرداران راه ابريشم به عنوان يکي از موفق ترين همايش هاي بين المللي برگزار شده در ايران ياد کرد.
/115
انتهای پیام/