وي با بيان اينکه اين حمايتها ميتواند در راستاي برگزاري جشنوارههاي فيلم در نقاط مختلف ايران و حمايتهاي معنوي از توليد و پخش فيلمهاي ايراني در زمينههاي پژوهش باستانشناسي، مرمت و حفاظت آثار و بناهاي تاريخي باشد، افزود: پس از پايان جشنواره، نقاط قوت و ضعف را بررسي کرده و با مشورت متخصصان امر و تصويب مسئولان پژوهشگاه، تلاش خواهيم کرد چنين برنامههايي را به طور مستمر و در طول سال اجرا کنيم.
مدير حوزه رياست و روابط عمومي پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري همچنين درباره اقدامات انجام شده توسط بخش اجرايي جشنواره گفت: با همکاري بخشهاي مختلف پژوهشگاه از جمله دفتر ارتباطات و همکاريهاي بين الملل، روابط عمومي، امور اداري و مالي پژوهشگاه کارهاي مربوط به هماهنگي، تدارکات، تبليغات و تشريفات جشنواره با کيفيت مناسبي به انجام رسيد و موفق شديم در مدت زماني کوتاه به اهداف از پيش تعيين شده در بخش اجرايي دست پيدا کنيم.
محبعلي، با اشاره به فعاليتهاي تبليغاتي و انتشاراتي بخش اجرايي جشنواره گفت: بر اساس برنامه ريزيهاي انجام شده، تابلوهاي اطلاع رساني و تلويزيونهاي شهري، پوستر، بروشور، زيرنويسهاي تلويزيوني و دعوت نامه به عنوان کالاهاي تبليغي و ترويجي مراسم انتخاب و با پوشش وسيعي اجرا شد.
وي افزود: 3 تابلوي بزرگ اطلاع رساني و 3 تلويزيون شهري در شيراز، تبليغات محيطي و شهري، مراسم را پوشش داده و بروشور و پوستر جشنواره هم در گستره قابل توجهي منتشرشد. به همين دليل در مدت زمان اندکي، شاهد بازخوردها و تماسهاي بسياري از سوي علاقه مندان به حوزه سينماي مستند و باستانشناسي از سراسر کشور بوديم که قصد داشتند در جشنواره حضور پيدا کنند.
مدير اجرايي جشنواره با اشاره به انتشار روزانه خبرنامه جشنواره و زيرنويسهاي تلويزيوني در شبکه 3 سيماي جمهوري اسلامي به عنوان بخشهاي ديگر فعاليت اطلاعرساني و انتشاراتي جشنواره ، افزود: به جز اين فعاليتها، هماهنگي امور مربوط به محل اقامت مهمانان داخلي و خارجي، برنامه ريزي مراسمهاي افتتاحيه و اختتاميه، تهيه و توليد نماهنگ پيشکسوتان، برنامه ريزي به منظور بازديد از آثار و محوطههاي تاريخي استان فارس و تشريفات ورود و خروج مهمانان خارجي نيز انجام شد./122
انتهای پیام/