اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام افزود:بر اين اساس و با تکيه بر تجارت و تنظيم برنامههاي کاربردي و اتخاذ تدابير لازم،آموزش و تجهيز نيروي انساني در سرلوحه برنامههاي اجرايي قرار ميگيرد.
وي خاطرنشان کرد:يکي از اقدامات بنيادي و مؤثر در برنامههاي آموزش معاونت صنايعدستي ايلام مزيت سنجي رشتههاي صنايعدستي استان در هشت شهرستان تابعه و ساير بخشها و روستاها بوده که بر اساس آن شاخصه رشتههاي مزيتدار به ترتيب اولويت و نوع مزيت (قدمت و اصالت،ضرورت، فوقالعاده) تنظيم شدهاند.
سرپرست معاونت صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام گفت: مزيتسنجي رشتههاي مختلف صنايعدستي علاوه بر کاربرد در برنامهريزيهاي آموزشي ميتواند در مسائل مربوط به امور توليد نيز مورد بهرهبرداري قرار گيرد.
وي ادامه داد:از آن جمله ميتوان به حداکثر استفاده از مواد اوليه در مصنوعات دستي و بومي به عنوان آغاز فرآيند توليد و بهينهسازي شرايط توليد به واسطه سنخيت اينگونه فرآوردهها با نوع زندگي مردم که معلول دگرديسي مصرف است و در نهايت تکميل چرخه توليد و به کارگيري صنايع ديگر نظير بستهبندي در ارائه بهتر و حصول بازار مساعد،اشاره کرد.
بختياري اظهار داشت:زندگي عشيرهاي و سنتي، پرورش دام و توليد پشم از ديرباز در استان ايلام موجب رشد و رونق صنايعدستي مرتبط با آن يعني دستبافتههاي محلي شده است و بر همين مبنا براي جوابگويي به سلايق مختلف علاوه بر حفظ و ترويج رشتههاي اصيل، ساير واحدهاي آموزشي قابل توجه متقاضيان که داراي اشتغالزايي مفيد و مولد هستند نيز در برنامه آموزشي لحاظ شدهاند.
سرپرست معاونت صنايع دستي استان ايلام تصريح کرد:علاوه بر آن به واسطه تفاهمنامههاي فيمابين با ساير مراکز و ادارات، همکاري لازم به عمل آمده و با توجه به نيازسنجي، مقدمات اجراي آموزشهاي صنايعدستي فراهم شده است.که علاوه بر نظارت بر حسن اجرا و تعيين محتواي آموزش،در پايان پس از اجراي آزمون پايان دوره در دو بخش عملي و تئوري، براي هنرجويان موفق گواهينامه صادر ميشود.
/117
انتهای پیام/