بنابراين گزارش در اين بازديد زمينه آشنايي نزديک نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي با مشکلات هنرمندان و صنعتگران فعال در کارگاههاي اين بخش فراهم شد.
همچنين ثبت تعاونيهاي خانوادگي و طايفهاي بخش جرقويه با توجه به فعاليت اکثر اعضاء خانواده در کارگاهها مورد تأکيد معاونت صنايعدستي قرار گرفت.
معاونت صنايعدستي معتقد است با ثبت تعاونيها، ساماندهي، مرمت و سازماندهي کارگاههاي صنايعدستي آسانتر شده و امکان بهره مندي آنها از تسهيلات موجود بيشتر ميشود.
اين معاونت در ادامه خواستار حمايت و پشتيباني مجلس شوراي اسلامي از بازسازي و مرمت کارگاههاي صنايعدستي که از شرايط نامناسبي برخوردارند، شد.
حسن کامران نماينده مردم اصفهان در مجلس نيز با تأکيد بر حمايت هر چه بيشتر از هنرمندان و رشتههاي فعال صنايعدستي کشور، افزود: به دنبال تعريف يک رديف اعتباري در بودجه سال 90 با هدف حمايت بيشتر از تشکلها و تعاونيهاي صنايعدستي هستيم.
وي اضافه کرد: با توجه به اينکه در سال گذشته دستگاههاي دولتي مجاز به اختصاص يک درصد بودجه تملک دارايي خود را خريد صنايعدستي شدند تلاش ميکنيم در بودجه سال 90 اين موضوع را به يک تکليف تبديل کنيم.
اين نماينده مجلس افزود: همچنين درصدد هستيم توجه نمايندگان مجلس را به حمايت از راه اندازي بازارچههاي دائمي هنرهاي سنتي و صنايعدستي جلب کنيم.
کامران خاطرنشان کرد: توليد صنايعدستي بايد به سمت نياز متقاضيان و علاقه خريداران پيش رود تا بازار مناسب براي فروش اين صنايع که تجلي فرهنگ و هنر هستند، به وجود آيد.
111/
انتهای پیام/