مدرسه دارالفنون پس از بازسازي به موزه آموزش وپرورش تبديل خواهد شد

به گزارش ميراث آريا (chtn) توحيد لو دراين باره گفت: مدرسه دارالفنون مکان مقدسي است زيرا اشخاص بزرگي، از زمان ساخته شدن اين بنا در اين مدرسه تربيت شده و بعد ها به اين کشور خدمت کرده اند.

وي افزود:شخصيت هاي بزرگي مانند جلال آل احمد ، شهريار، محمد علي نجفي ، فرهاد فخرالديني، نخستين پزشکان ، مهندسان ، نمايش نامه نويس‌ها و بسياري از افرادي که براي پيشرفت اين مرز و بوم زحمات بي شماري کشيده‌اند در اين مدرسه تحصيل کرده‌اند .

توحيد لو با بيان اينکه اين مدرسه به همت اميرکبير در سال 1231 شمسي ساخته شد ، خاطرنشان کرد: امير کبير 17 روز پيش از آنکه اين مدرسه افتتاح شود در کاشان به شهادت رسيد .

وي تصريح کرد : در آن زمان اين بنا يک طبقه و داراي 50 کلاس درس بود و بعد ها در سال 1312 در يک بازسازي يک طبقه به آن اضافه و به 33 کلاس بزرگ تغيير ساختار داد .

مديريت مدرسه تاريخي دارالفنون با اشاره به اينکه نخستين کتاب هاي درسي در اينجا تدوين شده‌اند ،انجام نخستين پيوند رگ ،کشيدن نخستين نقشه ، ساخت نخستين بالون و ... بسياري از اولين ها در اين مکان انجام شده اند ، اضافه کرد : اميرکبير نتوانست اهدافش را در اين بنا ببيند اما اين بنا نمادي از همه اقدامات خوبي است که از اين مکان آغاز شده اند و بايد آنرا بيش از پيش به جامعه بشناسانيم.

توحيد لو اضافه کرد : تمام تلاشمان را براي ترميم هر چه سريعتر اين بنا خواهيم کرد و از آنجا که نماد آموزش در ايران است هدف ما اين است تا اين بنا را به موزه آموزش و پرورش تبديل کنيم تا يادآور همه بزرگاني که در اين مکان بوده اند و تمام اقدامات بزرگي که انجام داده اند ، باشد.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1389102227