وي با تاکيد بر لزوم تسهيل ورود گردشگر از افغانستان به ايران گفت: در حال حاضر تردد مردم افغانستان به ايران چندان قانوني نيست و به دنبال اين هستيم که ورود گردشگران افغاني که بيشتر با هدف زيارت و درمان به ايران ميآيند ساماندهي شود.
عامري تسهيل در صدور رواديد براي مردم کشور افغانستان از سوي دولت ايران را از راهکارهاي توسعه روابط گردشگري ميان 2 کشور و افزايش ورود گردشگران زيارتي دانست.
اين مقام مسؤول در معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي همچنين خاطرنشان کرد: در حوزه تبادل مباحث آموزشي در حوزه گردشگري نيز آمادگي کامل داريم و ميخواهيم اين تبادل را با افغانستان برقرار کنيم.
وي خاطرنشان کرد: ايران در حوزه گردشگري فرهنگي و سلامت از ظرفيت بالايي برخوردار است و آمادگي خود را براي امضاي تفاهمنامه همکاري مشترک در اين زمينه اعلام ميکنيم تا اهداف مورد نظر نيز از سوي بخش خصوصي 2 کشور اجرايي شود.
عامري همچنين پيشنهاد برگزاري تورهاي آشناسازي براي بخش خصوصي ايران را از سوي بخش خصوصي افغانستان مطرح کرد و گفت: برگزاري تورهاي آشناسازي زمينه آشنايي فعالان و دستاندرکاران گردشگري ايران را در بخش خصوصي با ظرفيتها گردشگري و امنيت موجود در افغانستان فراهم ساخته و ايران را به بازار هدف افغانستان تبديل ميکند.
معاون گردشگري با بيان اينکه در رابطه با امنيت افغانستان تبليغ زيادي بايد انجام شود، خاطرنشان کرد: برگزاري تورهاي تلفيقي فرهنگي و طبيعي نيز زمينه آشنايي بيشتر مردم 2 کشور را با فرهنگ کشور همسايه فراهم ميسازد.
وي همچنين خاطرنشان کرد: ايران و افغانستان در مسير توسعه گردشگري ميتوانند کميسيونهاي مشترکي را به منظور اجرايي شدن اهداف و برنامههاي مورد نظر تشکيل دهند.
/115
انتهای پیام/