در اين سفر هيات دولت طي مصوبهاي، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري را مکلف کرد تا نسبت به توسعه گردشگري جنگ اهتمام ورزيده و طرح جامع گردشگري جنگ را تدوين کند .
بر اين اساس پاسداشت جاذبههاي ارزشي دوران دفاع مقدس به عنوان ميراث معنوي درون و ميان نسلي از يکسو و سامان بخشي به مديريت توسعه وبهره برداري از آنها براي توسعه بازار گردشگري (هم پيوند با ساير جاذبه ها ) در قالب يک سند يکپارچه ملي ضرورتي اجتناب ناپذير است که بدرستي توسط مسئولين و بويژه در سطح سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مورد توجه و اقدام واقع شده است.
در اين جلسه ابتدا مشاور طرح جامع گردشگري جنگ توضيحاتي در خصوص مباحث کلي گردشگري جنگ در داخل و خارج از کشور و سپس مطالبي در مورد پروژه هاي پيشنهادي که عمدتاً در محورها و مناطق گردشگري مستقر هستند ، ارائه کرد.
مدير کل ميراث فرهنگي خوزستان در ادامه جلسه با بيان اينکه در حال حاضر کليات و محورهاي اصلي اين طرح مد نظر است گفت: بازديد از جاذبه هاي مناطق جنگي، جهت کسب تجربه جديد و ثبت وقايع براي ارضاي نيازهاي فرهنگي- اجتماعي و معنوي ،پاسداشت و انتقال ميراث گرانبهاي دوران دفاع مقدس به نسل حاضر و آينده، شناخت دقيق مناطق جنگي و عملياتي و ظرفيتهاي نرم افزاري و سخت افزاري آن در حوزه گردشگري ، انتظام بخشيدن به مداخله دستگاههاي اجرايي و جوامع محلي در فضاي موردنظر در راستاي افزايش بهرهوري ، ظرفيتسازي به منظور ايجاد و يا توسعه محصولات چند منظوره و جديد گردشگري و هم پيوندي جاذبه هاي گردشگري جنگ و ساير جاذبه ها ي طبيعي، تاريخي – فرهنگي از جمله اهداف اجراي طرح گردشگري جنگ در استان خوزستان است .
پرويز پورفرخي افزود: در حال حاضر کليات و محورهاي اصلي طرح مد نظر است و اقدامات صورت گرفته نافي مطالعات و کليات نيست بنابراين تفصيل آنها در جلسات آينده کارگروه گردشگري جهت بررسي بيشتر مورد تصويب قرار خواهد گرفت تا بتوان به صورت مصوبات کلان در هيات دولت مطرح و بودجه هاي پيش بيني شده اي براي تحقق اين طرح اختصاص يابد.
جولانژاد مدير دفتر فني استانداري در اين جلسه گفت: توجه به مباني ارزشي و معنوي دوران دفاع مقدس کار بسيار ارزشمندي است اما به روز کردن اطلاعات و آمار و هماهنگي با دستگاه هاي اجرايي ذيربط از جمله اقداماتي است که بايد توسط مشاورين طرح گردشگري جنگ صورت گيرد.
/104
انتهای پیام/