آموزش صنايع‌دستي کهگيلويه و بويراحمد روي پلکان صعود

معاون صنايع‌دستي استان کهگيلويه و بويراحمد در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب گفت: بر اساس آمار اعلام شده تعداد هنرآموختگان صنايع‌دستي اين استان نزديک به 50 درصد نسبت به سال 88 رشد داشته است.

«مهيار صياديان» اظهار داشت: بيشترين شمار هنرآموختگان صنايع دستي اين استان در دوره هاي آموزشي گليم بافي شرکت کردند.

او با اشاره به حضور 333 هنرجو در رشته گليم بافي افزود: تنها 10 هنرآموز مرد در استان کهگيليويه و بوير احمد گليم بافي را فرا گرفته‌اند.

معاون صنايع دستي اين استان معرق چوب را دومين رشته مورد استقبال هنرورزان صنايع‌‌دستي اين استان دانست و ادامه داد: 109 هنرمند در سال 89 با معرق چوب آشنا شدند.

اين مقام مسوول با اشاره به اينکه 95 هنرجوي زن و 14 هنرآموز زن با حضور در اين دوره‌ها معرق کاري را آموزش ديدند، تصريح کرد: گچمه بافي، سفالگري، نگارگري، مشبک، مرصع کاري، طراحي و سراجي از ديگر رشته‌هاي آموزش داده شده در سال قبل به شمار مي‌آيند.

او مجموع رشته‌هاي آموزشي را 15 رشته صنايع‌دستي عنوان کرد و اضافه کرد: آموزش صنايع‌دستي اين استان برعهده 22 مربي ماهر و با تجربه بوده است.

صياديان با بيان اينکه پنج مرکز آموزشي و 14 روستا در سطح اين استان به آموزش صنايع‌دستي مي‌پردازند، يادآور شد: 4 هزار و 509 هنرمند در سال قبل موفق به دريافت کارت شناسايي صنعتگري شدند.

معاون صنايع‌دستي استان کهگيلويه و بويراحمد در پايان خاطر نشان کرد: 831 کارگاه صنايع‌دستي در سطح اين استان فعال است.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390012118