«شهباز يزداني» ادامه داد: کميته آماري که در استانها تشکيل شده است، به طور مستقيم زيرنظر استاندار فعاليت دارد و تمامي دستگاههاي عضو ستاد دائمي تسهيلات سفر نيز در اين کميته حضور دارند و به ارائه آمار خود ميپردازند.
او با بيان اينکه افرادي که نسبت به آمار ارائه شده ترديد دارند و آن را نقد ميکنند، فرق ميان سفر و مسافر را نميدانند،تاکيد کرد: اين 2 واژه 2 مقوله جدا از هم هستند که از سوي سازمان جهاني جهانگردي نيز 2 تعريف جداگانه براي آنها ارائه شده است.
«يزداني» با اشاره به انجام حدود 15 ميليون نفر سفر به استان قم گفت: از آنجا که استان قم محور تردد 18 استان کشور است، قطعاً بايد داراي حجم تردد انجام شده در اين مقياس باشد.
رئيس ستاد دائمي تسهيلات سفر تصريح کرد: ما بارها بر اين موضوع تاکيد کردهايم که از آمار گردشگري بايد استفاده لازم را برد، به اين دليل هر 2 شيوه آماري را براي اخذ آمارهاي نوروزي به کار برديم.
او افزود: پيش از ايام نوروز نيز اعلام کرديم که از آمارهاي نوروزي بايد استفاده لازم را ببريم و با توجه به ترددها و اقامتهاي انجام شده نقاط قوت را شناسايي کرده و کمبودهاي لازم را تقويت کنيم.
«يزداني» اضافه کرد: وقتي ترددهاي انجام شده در يک دورهاي خاص به يک استان بالا باشد، طبيعي است که دستگاههاي مختلف موظف به ارائه خدمات و سرويسدهي بيشتري به اين استانها ميشوند؛ همچنين براي سالهاي آينده نيز ميتوانند به اين آمار استناد کنند و امکانات لازم را براي گردشگران ورودي به استان فراهم آورند.
اين مقام مسوول در معاونت گردشگري خاطرنشان کرد: عکس اين قضيه نيز مهم است، يعني در استانهايي که ميزان تردد و اقامت آنها پايين است با بررسي آمار ارائه شده ميتوان به دلايل پايين بودن تعداد گردشگران و راهکارهاي افزايش جذب گردشگر به اين استان رسيد.
/115
انتهای پیام/