او تصريح کرد: به دنبال درخواست شش استان کشور مبني بر تشکيل اتحاديه ملي توليدکنندگان و صادرکنندگان و در کنار احساس نيازي که از مدتها پيش در اين بخش داشتهايم، مجوز لازم صادر شد.
رئيس هيأت مديره اين اتحاديه ادامه داد: هنرمندان استانهايي چون اصفهان، ايلام، مرکزي، قم و چهار محال و بختياري در آغاز راه درخواست خود را به اتاق بازرگاني استان ارائه داده بودند.
«جنتينيا» با اشاره به اينکه اسفندماه 89 نيز با برگزاري نشستي اعضاء هيأت مديره اتحاديه توليدکنندگان و صادرکنندگان صنايعدستي مشخص شدند، اظهار داشت: طبق تصميمات اتخاذ شده هيأت مديره اين اتحاديه را پنج نفر عضو اصلي و دو نفر عضو علي البدل، اعضاء بازرسان رسمي را يک نفر عضو اصلي و يک نفر علي البدل تشکيل دادند.
اين صنعتگر صنايعدستي اضافه کرد: با توجه به اهدافي که در گام نخست براي اين اتحاديه تعريف شد، راهاندازي نمايندگي استاني در دستور کار قرار گرفت.
او با اشاره به راهاندازي نخستين نمايندگي در استان اصفهان، گفت: توانمنديها و جايگاه اين استان در توليد، فروش و صادرات محصولات تفکر راهاندازي نخستين نمايندگي در اصفهان را به وجود آورد.
رئيس هيأت مديره اتحاديه توليدکنندگان و صادرکنندگان صنايعدستي بيان داشت: ارتقاء توليد، افزايش صادرات اقلام و توليدات صنايعدستي و گردهم آوردن توليدکنندگان و صادرکننده برتر استانهاي مختلف در اين مجموعه نيز در تشکيل نمايندگيهاي استاني تأثير گذار بوده است.
«جنتي نيا» يادآور شد: پس از راهاندازي نمايندگي اصفهان درصدد ايجاد نمايندگيهايي در استانهاي خراسان رضوي، يزد، فارس، گيلان و همدان هستيم.
111/
انتهای پیام/