برگزاري کارگاه آموزشي دريافت نشان اصالت يونسکو در کرمانشاه

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، معاون صنايع‌دستي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان کرمانشاه در اين کارگاه آموزشي اظهار داشت: خوشبختانه در کشور ما تنوع رشته‌هاي صنايع‌دستي بسيار است به طوري که حدود 240 رشته صنايع‌دستي وجود دارد اما تنها تعداد کمي از آنها موفق به دريافت مهر اصالت يونسکو شده‌اند.

«نصرت‌الله سپهر» افزود: بايد شرايطي فراهم شود که هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بتوانند آثار خود را به حدي ارتقا دهند که قابل ارائه در جايگاه‌هاي جهاني باشد.

او تصريح کرد: هنرمندان بايد آثار خود را در جهتي توليد کنند که بتوانند مهر اصالت جهاني را دريافت کنند و براي اين کار آشنايي آنها با شرايط و ويژگي‌هاي آثاري که قابليت دريافت اين گونه جايگاه‌ها را دارند، الزامي است.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان کرمانشاه تاکيد کرد: ارزش‌هاي فرهنگي ما به بلنداي تاريخ قدمت دارند و هنرمندان اين عرصه بايد با ذوق و هنر خود آن را به جايگاه واقعي خود برسانند.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه در بخشي ديگر از اين کارگاه آموزشي با بيان اينکه تمام دغدغه سازمان اين است که بتوانيم از هويت ملي و تاريخي خود دفاع کنيم و به اين ترتيب هويت خود را به اثبات برسانيم،‌ گفت:
صنايع‌دستي زاييده فکر هنرمندان اين عرصه است که توسط ابزار دستشان تبلور مي‌يابد.

«جليل رحيمي» افزود: تعداد رشته‌هاي صنايع‌دستي به قدري زياد است که اگر بخواهيم آنها را نام ببريم از تعدد و تنوع شمار آن باز مي‌مانيم و اين در حالي است که هر يک از آنها به نوعي هدفي را تبيين مي‌کنند.

او يادآور شد: با توجه به اينکه برخي سنن، آداب، رسوم و آيين‌هاي ما در آثار صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي تبلور مي‌يابد بنابراين مي‌توان گفت صنايع‌دستي از جايگاه بالايي برخوردار است.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه ادامه داد: صنايع‌دستي در واقع معرف هويت، تمدن و فرهنگ يک ملت است و از اين حيث، بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.

گفتني است، اين کارگاه آموزشي با همکاري استان‌هاي کرمانشاه، ايلام، همدان، کردستان، اردبيل، آذربايجان غربي و شرقي تشکيل شده است.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 139004151