«عليرضا يعقوبي» ادامه داد: در اين راستا گردشگري سلامت به عنوان يکي از رو به رشدترين بخشهاي صنعت گردشگري جهاني تعامل نزديک وزارتخانهها، سازمانها، نهادها و شرکتهاي دولتي، خصوصي و دستاندرکاران در کشور را اجتنابناپذير کرده و براي توسعه سلامت و توسعه ملي بسيار ضروري است.
او گفت: استان آذربايجانشرقي با موقعيت جغرافيايي و جاذبههاي گردشگري و بهرهمندي از آثار تاريخي و مشترکات متعدد و منابع گردشگري سلامت منحصر به فرد از جمله درياچه اروميه، آبمعدني روستاي باستاني کندوان و ... ميتواند نيازهاي سلامت کشورهاي منطقه آسياي ميانه، عراق و ترکيه را در تمام ابعاد کيفي خدمات سلامت برآورده کند.
«يعقوبي» با اشاره به برخي فعاليتهاي دانشگاه علومپزشکي تبريز در اين حوزه متذکر شد: خدمات بينالمللي گردشگري سلامت در سطح استان و کشور، سرمايهگذاريهاي مشترک براي ايجاد مراکز خدمات سلامت در داخل و خارج استان و اعزام کارکنان براي ارايه خدمات از اين جمله اين فعاليتها است.
اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه گردشگري سلامت يک مقوله چند فاکتوري است و کشورمان تا به حال نتوانسته از ظرفيتهاي خود در اين زمينه به درستي استفاده کند، برگزاري کنفرانسها و نشستهاي مداوم در سطح گسترده اقدامي بسيار شايسته در اين حوزه به شمار ميرود.
/115
انتهای پیام/