بهره‌برداري صنعتگران از چوب‌هاي بلا استفاده جنگل‌ها و مراتع گيلان

«نادر ذاکري» در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، افزود: گراني مواد اوليه مشکل بزرگي است که منجر به تعطيلي بخشي از کارگاه‌هاي صنايع‌دستي چوبي استان شده است.

او با اشاره به اينکه چوب‌هاي موجود در بازار آزاد گيلان گران‌ قيمت هستند، اظهار داشت: براي بسياري از صنعتگران در رشته‌هايي چون معرق، منبت و خراطي خريد اين چوب‌ها با قيمت گزاف، صرفه اقتصادي ندارد.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي اين استان بيان داشت: اين در حالي است که خروج چوب از جنگل‌ها و مراتع استان نيز نيازمند مجوز است و اين موضوع دسترسي صنعتگران به اين ماده اوليه را مشکل کرده است.

اين مقام مسوول ادامه داد: در حال حاضر بيش از 200 کارگاه خانگي و غيرخانگي صنايع‌دستي چوبي در سراسر استان گيلان فعال است که نشاندهنده ظرفيت‌هاي قابل توجه استان در توليد انواع اين محصولات است.

«ذاکري» تأکيد کرد: معضلاتي که هنرمندان و صنعتگران گيلان در اين بخش دارند زمينه تعامل بيشتر در ماه‌هاي اخير با اداره کل منابع طبيعي، فرمانداري و جهاد کشاورزي استان شده است.

او با بيان اينکه تلاش مي‌شود راهکاري قانوني و عملياتي براي اين موضوع در نظر گرفته شود، گفت: معاونت صنايع‌دستي پيشنهاد بهره‌برداري صنعتگران از چوب‌هاي بلااستفاده جنگل‌ها و مراتع استان را مطرح کرده است.

سرپرست معاونت صنايع‌دستي اين استان افزود: اين چوب‌ها با توجه کيفيت امکان استفاده براي صنعتگران را خواهند داشت.

«ذاکري» در ادامه با اشاره به حضور پر شور صنعتگران صنايع‌دستي چوبي اين استان در نمايشگاه‌هاي تابستان امسال، خاطرنشان کرد: توانمندي استان گيلان در توليد محصولات چوبي بسيار بالا است که به نظر مي‌رسد با راهکار ارائه شده، انگيزه صنعتگران براي فعاليت در اين رشته‌ها افزايش يابد.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390062111