اتمام مطالعات امکان‌سنجي تالاب توپراق ‌کندي

«بهروز ندايي» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر تصريح کرد: منطقه نمونه گردشگري تالاب توپراق‌کندي با وسعت 110 هکتار در مسير جاده دسترسي پارس‌آباد – اردبيل واقع شده است.

او با اشاره به تصويب اين منطقه در سال 88 از تاسيسات زيربنايي، اقامتي و پذيرايي، تفريحي و ورزشي و تاسيسات خدماتي به عنوان تاسيسات قابل اجرا در اين منطقه نام برد.

«ندايي» ادامه داد: اين تاسيسات مسجد، رستوران، کمپينگ گردشگري، سکوي چادرزني، موزه تاريخ طبيعي، کتابخانه، تفرجگاه‌هاي تابستاني همراه با آلاچيق، سوئيت‌هاي اقامتي، اسکله قايقراني، شهربازي و پارک بازي کودکان، کافي‌نت و پاسگاه انتظامي را شامل مي‌شوند.

او با بيان اينکه امکان ايجاد تاسيسات ورزشي و تفريحي در اين منطقه نمونه گردشگري وجود دارد، اظهار کرد: از جمله اين تاسيسات مي‌توان از کارتينگ، زمين ميني‌گلف، باشگاه تيراندازي، پيست اسب‌سواري، استخر، سونا، جکوزي، سالن بيليارد و ميني‌بولينگ نام برد.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان اردبيل برآورد ميزان سرمايه‌گذاري در اين منطقه را 170 ميليارد ريال اعلام کرد.

«ندايي» با بيان اينکه در برنامه ‌زمان‌بندي بهره‌برداري از اين منطقه سه اولويت کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت تعريف شده است، اظهار کرد: برنامه کوتاه مدت تا سال 1391، برنامه ميان‌مدت تا سال 1397 و برنامه دراز مدت تا افق 1404 پيش‌بيني شده است.

او با اشاره به ورود 5 درصد از گردشگران استان به اين منطقه از تالاب تپراق‌کندي، باغ‌ها و کشتزارهاي منطقه، سد ميل‌مغان، سد و درياچه شهرک آيت‌الله غفاري، تپه نادرشاه، قلعه اولتان، پل خداآفرين و روستاهاي تاريخي و باستاني به عنوان جاذبه‌هاي گردشگري اطراف منطقه نام برد.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان اردبيل در تشريح ظرفيت‌هاي اکوتوريستي تالاب کندي اظهار کرد: امکان برگزاري تورهاي علمي براي آموزش دانشجويان و دانش‌آموزان به مقصد اين تالاب وجود دارد. علاوه بر اين ايجاد امکانات تفريحي همچون پيست دوچرخه‌سواري در اطراف تالاب، پيست اسب‌سواري در امتداد ساحل تالاب و احداث رستوران شناور از ديگر ظرفيت‌هاي آن است.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390062730