راهکارهاي درون و برون سازماني جذب بودجه صنايع‌دستي تشريح شد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اين کارگاه در سالن باغستان قزوين با حضور کارشناسان و معاونان صنايع‌دستي استان‌هاي منطقه شمال کشور برپا شد.

بنابراين گزارش ساماندهي اعتبارات صنايع‌دستي در برش شهرستاني و استاني موضوع اصلي اين کارگاه بود ضمن اينکه راهکارهاي جذب اعتبارات نيز بررسي شد.

«حميدرضا قاسمي» معاون صنايع‌دستي استان قزوين و دبير اين کارگاه راهکارهاي جذب را به صورت درون سازماني و برون سازماني عنوان کرده و گفت: يکي از راهکارهاي استاني در بعد درون سازماني صرفه جويي است.

او تصريح کرد: همچنين در راهکارهاي برون سازماني مي‌توان به افزايش تعداد طرح‌هاي تملک دارايي و انجام طرح‌هاي غير مستمر و افزايش طرح‌ها اشاره کرد.

معاون صنايع‌دستي قزوين ادامه داد: با اضافه شدن طرح‌ها و شاخصه‌هاي تعريف شده مي‌توان در افزايش جذب بودجه تأثير گذاشت.

«قاسمي» تأکيد کرد: حضور معاونان در کميته‌هاي برنامه‌ريزي استان‌ها، تلاش عاملان برنامه‌ريز داخلي و خارجي سازمان و عملکرد معاونان صنايع‌دستي در برنامه‌ريزي ساليانه مي‌تواند باعث افزايش ميزان جذب اعتبار شود.

در ادامه معاونان استان‌هاي مازندران، گيلان، زنجان و البرز مشکلات خود را در زمنيه‌هاي مختلف مطرح کردند.

همچنين پيشنهاد شد که استان‌ها به شاخص‌هاي اصلي ارزيابي عملکرد در تعريف طرح‌ها توجه کنند چرا که اين مورد در پيشبرد اهداف کمي و کيفي اعتبارات سهم بسزايي دارد و مقرر شد از طريق جلسات منطقه‌اي يک واحد در ستاد پيگيري و کنترل پروژه‌‌ها و بودجه‌ها را در سطح کلان انجام دهد تا پس از تشکيل اين کميته، برنامه‌هاي آتي و قوانين اجرايي جذب بودجه از طريق استانداري‌ها، ستاد و دفتر رياست جمهوري پيگيري شود.

پيگيري‌هاي لازم در خصوص اعتبارت مشاغل خانگي، استفاده از فصول اعتباري مختلف و بهره‌مندي از اعتبارات ملي براي تجهيز کارگاه‌ها از ديگر موارد مطرح شده در اين کارگاه بود.

همچنين فعاليت‌هاي مورد انتظار ستاد شامل مستندنگاري و مستندسازي، آموزش، نمونه‌سازي و بسته‌بندي نيز مورد تأکيد قرار گرفت.

در ادامه کارشناسان بودجه سازمان به شرح ماده 215 پرداختند که مختص اعتبارات فرهنگي است و قرار سازمان ميراث‌فرهنگي زمينه فعاليت گسترده‌تري داشته باشد.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390070611