او با بيان اينکه وجود باغات انگور و تنوع چشمگير اين محصول در شهرستان شاهرود، اهميت توجه ويژه به قابليت گردشگري روستايي و کشاورزي را دوچندان کرده است،
برگزاري چنين جشنوارههايي را در رونق گردشگري منطقه بسيار مؤثر دانست و افزود: ايجاد اشتغال و افزايش درآمد از ثأتيرات جانبي اين گونه برنامههاي فرهنگي است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان، شهرت انگور شاهرودي را تنها يکي از قابليتهاي ممتاز براي شناساندن، تبليغ فرهنگ و جذب گردشگر به اين منطقه دانست و افزود: امروزه صنعت گردشگري در جهان از نظر اشتغالزايي و درآمدزايي در جايگاه ويژهاي قرار دارد.
«يزداني» خاطرنشان کرد: از ديگر برنامه هاي اين جشنواره، اجراي نمايش آييني و موسيقي سنتي، تجليل از انگورکاران نمونه شهرستان و نيز بازديد از باغ نمونه انگور در روستاي رويان بود که همزمان با موسم برداشت اين محصولات برگزار شد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان سمنان با بيان اينکه شهرستان شاهرود با دارا بودن بيش از 3 هزار هکتار تاکستان از جمله مناطق مهم توليد انگور در کشور به شمار ميرود، يادآور شد: اين جشن با همکاري کميته امداد امام خميني (ره) و اداره ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري شهرستان شاهرود و ديگر دستگاههاي اجرايي برگزار شد.
/117
انتهای پیام/