«يحيي نقيزاده محجوب» با بيان اينکه از سال 88 تا 90 تعداد مسافران ورودي به استان رشد قابل توجهي داشته است، افزود: تعداد مسافران ورودي به استان در سال 88 بيش از 86 هزار نفر، در سال 89 يک ميليون و 750 هزار نفر و در سال 90 به 2 ميليون و 637 هزار نفر رسيده است.
سرپرست ادارهکل ميراث فرهنگي استان زنجان يادآور شد: در سال گذشته 537 هزار نفر مسافر در استان در مراکز اقامتي همچون هتل، هتل آپارتمان، مدارس، کمپينگها و اقامتگاههاي عمومي، چادر و... اقامت داشتند.
وي خاطرنشان کرد: همچنين 89 هزار و 600 نفر از گنبد تاريخي سلطانيه، 35 هزار و 41 نفر از بناي رختشويخانه و 25 هزار و 617 نفر نيز از غار کتلهخور بازديد کردند که بر اساس آمار اعلام شده 27 درصد بازديدکنندگان مسافران مقيم و 3/6 درصد گردشگران عبوري بودند.
در ادامه «رئوفينژاد»، استاندار زنجان با بيان اينکه سفر در فرهنگ ما جايگاه ويژهاي دارد، اظهار داشت: امروز در کنار توجه به جنبههاي ديني، بعد سياحتي سفر به دليل ايجاد نشاط، سرزندگي و اميد در تمامي مسيرها و فضاها مهيا است.
وي تعيين محلهاي اسکان موقت، اقامتگاهها، کمپينگ و چادرهاي مورد نياز را خواستار شد و گفت: با فعال شدن ستاد دائمي تسهيلات سفر از دولت نهم، موضوع سفر در طول سال برنامهريزي شد و امروز شاهد افزايش ساليانه سفرها هستيم.
به گزارش ميراثآريا، بررسي و نظارت بر بهداشت و سلامت بيمارستانها و اورژانسها، بهداشت تغذيه، کنترل کيفيت قيمت اجناس و کالاهاي مورد نياز، ساماندهي پايانههاي حمل و نقل مسافر از مواردي بود که استاندار زنجان بر آنها تاکيد کرد.
در ادامه جلسه برنامههايي نظير اتخاذ تدابير لازم براي فعاليت مراکز جديد و بازار شهر زنجان در ايام نوروز، افزايش تنوع در خدمات گردشگري، تهيه اقلام تبليغاتي و اطلاعرساني در تيراژ بالا، برگزاري تورهاي استاني ويژه مسافران مقيم، تهيه و نصب بنر در راههاي مواصلاتي به عنوان برنامههاي پيشنهادي ستاد عنوان شد.
/117
انتهای پیام/