وي با بيان اين که مباني گردشگري، تجربه و دانش علمي، کادر درمان و جلب اعتماد بيمار سبب جذب گردشگران سلامت ميشود، افزود: هماهنگي ميان مراکز درماني و گردشگري کمک شاياني به توسعه گردشگري سلامت ميکند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان تصريح کرد: بازار گردشگري سلامت فرصتهاي ممتازي براي استان فراهم ميآورد تا در دستيابي به سهم عادلانه و حرکت به سمت بازار آسياي ميانه اقدام کنيم.
عزيزي ادامه داد: مطالعات انجام طرح تحقيقاتي براي شناسايي محصولات، خدمات و پتانسيلهاي گردشگري سلامت از جمله مسائل مهمي است که بايد به صورت ويژه به آن پرداخته شود.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراث فرهنگي استان گيلان يادآور شد: دفاتر خدمات مسافرتي استان بايد در راستاي توسعه گردشگري سلامت حضور پررنگتر داشته باشند.
وي گفت: شرکتهاي بيمه بايد راهها و نحوه همکاري براي ارائه خدمات بيمه به افراد بيمهگذار و همچنين خدمات بيمهاي فرامرزي ميان کشورهاي آسياي ميانه و استان گيلان را مورد بررسي قرار دهند.
عزيزي ضمن تشکر از بانکهاي عامل، خاطرنشان کرد: انتظار ميرود اين بانکها طرح گردشگري سلامت را در اولويت قرار داده و پيگيريهاي لازم را انجام دهند. همچنين تسهيل در امر رواديد نقش بسزايي در توسعه گردشگري سلامت دارد.
مديرکل ميراث فرهنگي گيلان با اشاره به توانمنديهاي استان در گردشگري سلامت خاطرنشان کرد: نزديکي اين منطقه به کشورهاي آسياي ميانه، وجود قطب پزشکي بسيار قوي در شمال کشور، برخورداري از مواهب الهي و آب و هواي مديترانهاي، وجود مراکز مجهز به تکنولوزي روز پزشکي، تعرفههاي بسيار پايين در مقايسه با ساير کشورها، امکانات ويژه و تورهاي تخصصي براي همراهان بيمار، استفاده از تجهيزات عمومي حمل و نقل بيماران و استفاده از راهنمايان تخصصي گردشگري سلامت از جمله توانمنديهاي استان در اين شاخه از گردشگري است.
/117
انتهای پیام/