«عادل نجفزاده» با بيان اين که سلامت گردشگران تضمينکننده توسعه اين صنعت است، تصريح کرد: هر سال ميليونها مسافر و گردشگر به نقاط گردشگري، تاريخي و تفريحي منطقه آزاد ارس سفر ميکنند و لازمه تداوم ارتباط با مخاطبان ايجاد فضاهاي امن است.
وي با بيان اين که تردد بيش از 5 هزار نفر در روزهاي عادي از پايانههاي مرزي اين منطقه بر حساسيت سلامت جامعه ميافزايد، ادامه داد: براي کنترل سلامتي و جلوگيري از شيوع بيماريها، در نقطه صفر مرزي ايران با نخجوان در پايانه مرزي جلفا اولين مرکز بينالمللي خدمات گردشگري سلامت راهاندازي ميشود.
اين مقام مسوول موضوع انتقال ارزشهاي فرهنگي را در گردشگري سلامت بااهميت دانست و گفت: هر بيماري که در استان درمان شود ميتواند به عنوان يک مبلغ براي ايران اسلامي و منطقه عمل کند و اين موضوع براي کشور ما داراي اهميت فراواني است.
وي توريسم درماني را موضوعي فرابخشي و نيازمند همياري همه نهادهاي مرتبط دانست و بيان داشت: بايد بتوانيم در سطح منطقه، خدمات متنوع درماني را براي افراد مختلف با تواناييهاي متفاوت تعريف کنيم.
معاون فرهنگي، اجتماعي و گردشگري سازمان منطقه آزاد ارس هدف از راهاندازي مرکز درماني تخصصي ناباروري ارس را ايجاد يک برنامه منسجم براي پذيرش بيماران دانست که علاوه بر تاثيرات مثبت فرهنگي، افزايش رفاه اجتماعي و رضايت گردشگران سلامت را به دنبال خواهد داشت.
نجفزاده دانشجويان علوم پزشکي پرديس بينالمللي ارس دانشگاه تبريز را توسعهبخش امر گردشگري سلامت دانست و تصريح کرد: هماکنون بيش از 4هزار دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالي منطقه آزاد ارس مشغول به تحصيل هستند و از اين بين بيش از 500 دانشجو در پرديس بينالمللي ارس دانشگاه علوم پزشکي تبريز در رشتههاي دکتري عمومي ، phd و کارشناسي ارشد تحصيل ميکنند.
وي افزود: بر اساس توافقات انجام گرفته، جهاد دانشگاهي نيز با راهاندازي مرکز ناباروري و رويان و يک دانشگاه تکجنسيتي مختص بانوان در کنار 5 دانشگاه و مرکز آموزش عالي مستقر ميشود و تحقيقات و آموزشهاي خود را ازسر ميگيرد.
/120
انتهای پیام/