«ويدا توحدي» با اشاره به اين که مکاتبات استاني و منطقهاي برگزاري اين داوريها از نيمه نخست سال 90 آغاز شد، تصريح کرد: نخستين مرحله از داوريهاي ملي نشان مرغوبيت صنايع دستي 25 آبانماه 90 در منطقه شمال، به ميزباني استان قزوين و با حضور استانهاي گلستان، مازندران، گيلان، سمنان، تهران، زنجان و قزوين برگزار شد.
وي با بيان اين که 120 اثر در قزوين عرضه و از اين تعداد 34 اثر از سوي داوران پذيرفته شد، گفت: سپس شاهد برگزاري داوريهاي منطقه غرب کشور به ميزباني کرمانشاه و عرضه 140 اثر از هنرمندان استانهاي اردبيل، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، کردستان، ايلام، همدان و کرمانشاه بوديم که در اين دوره از داوريها 43 اثر پذيرفته شد.
به گفته توحدي، اصفهان به نمايندگي از منطقه مرکز ميزباني از استانهاي قم، مرکزي، چهارمحال و بختياري، لرستان و يزد را برعهده گرفت که 180 اثر در آن عرضه شد و 73 اثر توجه داوران را به خود جلب کرد.
اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور يادآور شد: کرمان و مشهد به نمايندگي از منطقه شرق، و استان فارس به نمايندگي از منطقه جنوب، ميزبانان استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، کهگيلويه و بويراحمد و فارس بودند.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي کشور يادآور شد: در منطقه شرق 63 اثر از 105 اثر شرکت داده شده و در منطقه جنوب 31 اثر از 61 اثر عرضه شده پذيرفته شدند.
وي در پايان افزود: در مجموع 608 اثر از سوي هنرمندان صنايع دستي 31 استان کشور براي حضور در داوريهاي نشان ملي مرغوبيت تهيه و عرضه شد که از اين تعداد 244 اثر از سوي داوران نشان ملي مرغوبيت دريافت کردند.
ب/112
انتهای پیام/