وي گفت: بر اساس دستورالعمل جديد رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور قرار است اين موضوع به صورت لايحه تنظيم و تقديم مجلس شوراي اسلامي شود.
وي اضافه کرد: با اين حال ، اين موضوع در دور چهارم سفر استاني هيات دولت به خراسانرضوي به عنوان يکي از پيشنهادات مهم ارائه خواهد شد.
رجايي با بيان اين که زير ساختهاي اين طرح در مشهد فراهم شده است، خاطرنشان کرد: هر هفته 25 پرواز خارجي از کشورهاي مختلف دنيا به خصوص کشورهاي مسلمان به مشهد مقدس انجام ميشود و به زودي يک خط پروازي مستقيم از حيدرآباد هند به مشهد نيز راهاندازي خواهد شد.
وي با بيان اين که در حيدرآباد هند بيش از 350 ميليون مسلمان زندگي ميکنند، افزود: در صورت راهاندازي خط پروازي مستقيم حيدرآباد به مشهد مقدس شاهد افزايش ميزان ورودي گردشگران مذهبي به ايران خواهيم بود.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسانرضوي اظهارداشت: در حال حاضر بيش از 250 ميليون شيعه در دنيا زندگي ميکنند که در صورت فراهم بودن زيرساختهاي گردشگري در شهرهاي مذهبي ايران ميتوان شاهد افزايش جذب گردشگران مذهبي بود.
رجايي به ظرفيتهاي ديگر مشهد در جذب گردشگر اشاره کرد و افزود: توريسم سلامت يکي از مهمترين ظرفيتهاي گردشگري در مشهد است که با وجود بيمارستانهاي مدرن موجود ميتوان در جذب توريسم سلامت نيز موفق عمل کرد.
به گزارش ميراثآريا، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چندي پيش از تدوين لايحهاي خبر داد که بر اساس آن شهرهاي مذهبي کشور شامل مشهد، قم و شيراز به عنوان مناطق آزاد زيارتي معرفي خواهند شد.
اين لايحه مراحل پاياني تنظيم خود را ميگذراند و در صورت تصويب آن در مجلس، شهرهاي مشهد، قم و شيراز به عنوان منطقه آزاد زيارتي اعلام خواهند شد و ورود توريست مذهبي به اين شهرها بدون ويزا خواهد بود.
ص/108
انتهای پیام/