«محمد تکلوزاده»، اکوتوريسم در کوير را يکي از ابزارهاي توسعه مناطق کويري معرفي کرد و افزود: کلوتهاي فهرج و تپههاي شني ريگان از جاذبههاي بسيار مهم گردشگري در کويرند.
در بخشي ديگر از اين همايش «هادي ايرانمنش» سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان با اشاره به اين که وقتي توسعه با واژه پايدار همراه ميشود، ماندگار خواهد شد، گفت: توسعه پايدار بايد بهخوبي در سطح جامعه ملموس باشد و نتايج آن را به چشم مشاهده کنيم.
وي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري را يکي از فراهمآورندگان زمينههاي توسعه فرهنگ دانست و افزود: اين سازمان تلاش کرده تا در سطح استان در اين زمينه گامهاي مؤثر و بلندي بردارد.
ايرانمنش به سابقه فرهنگي و تاريخي شهرستان بم اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفيتهاي بم در حوزه ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي بايد بيش از اين به توسعه اين شهرستان کويري توجه کرد.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان به طرح مديريت منظر فرهنگي بم به عنوان يکي از افتخارات موجود در استان اشاره کرد و گفت: اين طرح در حوزههاي عمران شهري، اقتصادي، کشاورزي، گردشگري و ... لحاظ شده است.
ب/117
انتهای پیام/