جواهرسازي آذربايجان شرقي داراي ظرافتي چشمگير و منحصر به فرد‌ است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي ‌اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي؛ «ويتانيس‌« در بازديد از سراي امير بازار تبريز اظهار داشت: هنر جواهرسازي در تبريز جالب و درخور توجه است و اين شکل از هنر در کشورهاي اروپايي و شمالي وجود ندارد.

وي افزود: وجود جواهرات سنتي و مدرن در بازار طلافروشان گوياي جامع بودن بازار تبريز براي پاسخ‌گويي به تمام سليقه‌هاست.

پژوهشگر گروه تحقيقاتي ـ تجاري بامتيک در مقايسه ‌بازار طلاي ايران ‌با کشورهاي شمالي، گفت: هنر جواهرسازي در کشورهاي شمالي به نقاشي بر روي جواهر محدود مي‌شود، در حالي که حکاکي و تراش‌کاري روي طلا در تبريز چشمگير و زيباست.

اين پژوهشگر گفت: گروه تحقيقاتي بامتيک با هدف بررسي وضعيت تجاري، تاريخي و فرهنگي کشورهاي جاده کهربا به ايران آمده است.

ويتانيس يادآور شد: سنگ قيمتي کهربا به وسيله يکي از مردان کشور ليتواني به رم، يونان و کشورهاي شرقي رسيد و يکي از اهداف گروه بامتيک بررسي جايگاه سنگ کهربا در ايران است، چرا که اين کشور با توجه به نقش ويژه‌اي که در شاهراه جاده ابريشم و کهربا داشته، بيش از ديگر کشورهاي منطقه مورد توجه گروه است.

به گزارش ميراث آريا، گروه رسانه‌اي و تحقيقاتي‌ بامتيک با پژوهشگران مختلفي در حوزه‌هاي تجاري، فرهنگي و تاريخي به ايران سفر کرده است و در نظر دارد پس از جمع‌آوري اطلاعات و تحقيق در اين سفر، طي 6 ماه آينده با گروه ديگري دوباره به ايران سفر کند.
ب/110

انتهای پیام/

کد خبر 1391032018