«قربان عباسي» در ادامه يادآور شد: شوراي حمايت از توسعه صادرات صنايع دستي استان نيز تشکيل شده که متشکل از مسوولان، اساتيد و بازرگانان صنايع دستي است و پرسشنامه صادراتي صنايع دستي استان نيز با هدف ارائه به بازرگانان صنايع دستي تنظيم شده است.
رئيس اين کميته همچنين افزود: نشست همانديشي در اداره گمرکات اينچهبرون به منظور بررسي چگونگي ورود و خروج کالاهاي صنايع دستي و بررسي آمار گردشگران داخلي و خارجي برگزار شده و پيگيريهاي لازم براي ايجاد يک پايگاه نظارتي از اداره کل در مرز اينچهبرون با حضور کارشناسان با هدف کنترل کيفي و کمي صادرات صنايع دستي، اطلاعرساني و گرفتن آمار دقيق گردشگران انجام شده است.
وي درخواست مکتوب از گمرکات ايران براي پيگيري اخذ مجوز صادرات صنايع دستي از گمرک گلستان را از ديگر اقدامات اين کميته برشمرد و گفت: گلستان به دليل بالا بودن ظرفيت توليد در استان و همچنين انحصاري بودن توليد برخي کالاهاي صادراتي از جمله زيورآلات و فرش ترکمن، قابليت صدور اين کالاها را داراست و اين در حالي است که صادرات از گمرکات کشور به شکل تخصصي است و استان گلستان مجوز صدور صنايع دستي را ندارد.
عباسي در ادامه اعلام آمار کامل و نوع توليدات صنايع دستي صادره و محلهاي توليد در استان گلستان را از ديگر برنامههاي اين کميته عنوان کرد.
ب/112
انتهای پیام/