وي حضور اداره کل ميراث فرهنگي استان در نخستين روزهاي پس از زلزله در آثار آسيب ديده را موثر ، عالي و قابل تقدير خواند و گفت: در همان روزهاي اوليه پاکسازي و مرمت بازار اهر که براي مردم و اقتصاد منطقه بسيار با اهميت بود، آغاز شد.
جعفري با اشاره به حضور چندين تيم کاري و فعاليت شبانه روزي کارشناسان و کارگران در مرمت بازار اهر خاطر نشان کرد: خوشبختانه طي اين مرمت ها، علاوه بر ترميم بخش هاي آسيب ديده، بازسازي هاي اصولي نيز در بخش هايي نظير فاضلاب ، تاسيسات و کفسازي بازار انجام گرفت.
اين خير بازاري شهرستان اهر يادآور شد: ايجاد تاسيسات کانال ها و هدايت آبهاي سطحي از جمله اقدامات مورد نيازي بود که طي اين بازسازي ها در بازار اهر اجرايي شد.
جعفري بازار اهر را مجموعه اي گسترده خواند و گفت: وجود 217 مغازه و حجره در بخش اصلي بازار اهر که بر روي اقتصاد اين شهرستان و منطقه ارسباران بسيار اثرگذار است، مستلزم تسريع بازسازي و بازگشايي آن بود که خوشبختانه اين کار دقيق و به سرعت انجام گرفت.
بازار تاريخي شهرستان اهر با 120 گنبد و نزديک به 217 حجره يکي از بزرگترين بازارهاي مسقف تاريخي کشورمان به شمار مي رود، که پس از آسيب هاي وارده بر اثر زلزله مرداد ماه، با حضور تيم هاي کارشناسي و مرمتي قابل توجه و تلاش شبانه روزي، در مدت کمتر از سه ماه بازگشايي شد.
الف/124
انتهای پیام/