نشان مرغوبیت کالا در احیای صنایع دستی نقش مهمی دارد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: دریافت ملی نشان مرغوبیت کالا نقش مهمی در احیای صنایع دستی دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین، حمیدرضا قاسمی در دومین مراسم داوری نشان ملی مرغوبیت آثار صنایع دستی منطقه شمال کشور که در سالن باغستان جهاد کشاورزی این استان برگزار شد، با اشاره به نقش مهم و اساسی دریافت ملی نشان مرغوبیت کالا اظهار کرد: بدون شک این نشان علاوه بر احیای دوباره صنایع دستی، می‌تواند نقش مهمی را فروش آثار و تامین نیازهای مالی هنرمندان و معرفی صنایع دستی در بازارهای داخلی و جهانی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مراسم نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی هرساله با هدف نشان دادن معرفی آثار هنرمندان مناطق کشورمان برگزارمی شود، عنوان کرد: این آثار برای انتخاب شدن از سوی هیئت داوران به عنوان اثر برتر، شاخصه‌های خاصی دارند که در صورت به دست آوردن امتیازلازم می توانند به شرکت آثار خود در یونسکو امیدوار باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با بیان اینکه در سال گذشته 30 اثر از آثار صنایع دستی استان قزوین از سوی هیئت داوران برای دریافت نشان ملی مرغوبیت معرفی شد، افزود: در مرحله کشوری هم هفت اثر از آثار ارسالی هنرمندان قزوینی توانست نشان ملی مرغوبیت کالا را به دست آورد که البته امیدوار هستیم تعداد افراد بیشتری بتوانند این نشان را در سال جاری دریافت کنند.
وی با اشاره به توانایی‌های بالای هنرمندان صنایع دستی استان گفت: اگر ده درصد آثار ارائه شده استان بتوانند نشان ملی مرغوبیت را دریافت کنند بیانگر ظرفیت و قابلیت‌های خوب هر منطقه تلقی می شود که امیدواریم در این دوره بتوانیم آثار خوبی را برای کسب این نشان معرفی کنیم.
قاسمی با اشاره به اینکه مسابقه مهر اصالت و نشانه مرغوبیت کالاهر دو سال یک بار در یکی از کشورهای عضو برگزار می شود، عنوان کرد: یقیناً آثار صنایع دستی کشورمان این قابلیت و توانایی را دارند که بتوانند در این میدان با ارائه آثار صنایع دستی خوب و ممتاز خود نظر داوران را جلب کنند تا اثرات آنان به عنوان آثار برتر انتخاب شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین در پایان با اشاره به اینکه رعایت عدالت و کیفیت در نشان مرغوبیت کالا یکی ازمهم ترین مباحث اصلی در میادین بین المللی است، خاطرنشان کرد: در سطوح ملی اگرچه داوران برای معرفی آثار برتر صنایع دستی شاخصه‌ها و پارامترهای لازم خود را دارند، اما این نکته می تواند در نظرات آنان تبیین شود که اصالت آثار را به عنوان یکی ار ارکان مهم در داوری های خود مدنظر داشته باشند، زیرا این مسئله در داوری‌های بین المللی جدی گرفته نمی شود.
/108


انتهای پیام/

کد خبر 1392091921