معاون رئیس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی کشور گفت: میزان تصادفات جاده ای دو روز نخست نوروز امسال در ایتان مرکزی در مقایسه با مدت مشابه نوروز سال گذشته، کاهش یافته است.
به گزارش ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مسعود سلطانی فر در بازدید از پایگاههای امداد و نجات شهرستان دلیجان، افزود: با حضور به موقع امداد رسانان، راهنماهای مسافران نوروزی و تدابیر وتمهیدات لازم برای تسهیل در سفرهای نوروزی شاهد کاهش چشمگیر تصادفات در محورهای مواصلاتی کشور هستیم.
وی با اشاره به برخی تمهیدات لازم برای سفرهای نوروزی، گفت: تعویض تابلوهای راهنمایی و رانندگی، اطلاع رسانی از نقاط پرخطر، رفع نواقص محورها، نصب و تعویض گادریل ولکه گیری محورها از اقدامات لازم از سوی دستگاه های اجرایی متولی برای تسهیل وکاهش تصادفات جاده ای امسال است.
سلطانی فر با تقدیر از تلاش سازمان های هلال احمر کشور برای کاهش تصادفات جاده ای در نوروز، افزود: بر اساس گزارش های رسیده روند خدمت رسانی امداد و نجات این جمعیت با رضایتمندی مردم همراه است.
معاون رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: با انعقاد تفاهم نامه ای میان سازمان داوطلبان و سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، نوروز امسال، پزشکان و پیراپزشکان داوطلب با حضور در کنار امدادگران و نجاتگران پایگاه ها، ضمن درمان مصدومان و سانحه دیدگان و اهدای بسته های فرهنگی و آموزشی، به ارائه طیف وسیعی از خدمات بهداشتی - درمانی رایگان به مسافران نوروزی می پردازند.
در جریان این بازدید سید محسن رحمتی دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر استان مرکزی نیز گفت: مراکز اقامتی استان ظرفیت اسکان روزانه 22هزار مسافر ومیهمان نوروزی را دارد.
وی افزود: این تعداد مسافر نوروزی در هتل ها، مهمانپذیرها، اماکن متبرکه و ستاد اسکان فرهنگیان در سراسر استان اقامت می کنند.
وی با اشاره به 12هتل، 20مجتمع گردشگری، 30سفره خانه سنتی، 15 موزه فعال استان در این ایام، افزود:800 اثر تاریخی در سطح استان مرکزی وجود دارد که 300 اثر وجاذبه تاریخی، مذهبی و طبیعی قابلیت بازدید مسافران نوروزی را دارد.
رحمتی تصریح کرد: 60 هزار بسته فرهنگی به منظور راهنمای مسافران نوروزی در سطح استان مرکزی در حال توزیع است .
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر استان مرکزی، گفت: این بسته ها شامل سوغات و صنایع دستی، لوح فشرده، کتابچه، نقشه و بروشور معرفی اماکن مذهبی، تاریخی و گردشگری این استان است.
رحمتی ادامه داد: کتابت دیوان امام (ره) توسط خوشنویسان، نواختن اشعار دیوان حافظ بوسیله  سازهایی چون کمانچه و دف در موزه مردم شناسی، چاوشی خوانی و شاهنامه خوانی از دیگر برنامه ها در این ایام در اماکن تاریخی وگردشگری استان مرکزی است.

انتهای پیام/

کد خبر 139301031