بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسانرضوی، در این جشنواره غذایی، 15 گروه از زنان روستای سنو هنر خود را در زمینه پخت غذای محلی توگی بهنمایش گذاشتند.
در این جشنواره هیئت داوران بهارزیابی غذاهای ارائهشده از زوایای مختلف مانند اقتصادی بودن، حفظ ارزش غذایی و کیفیت آن، طعم و مزه، تزیین غذا و سفرهآرایی، و توجه به سنتها پرداختند.
اصغر صادقیان، عضو انجمن میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری روستای سنو، در این باره گفت: «مهمترین هدف برگزاری این جشنواره احیای سنتهای غذایی روستاست.»
فاطمه علیزاده، مسئول اجرایی این جشنواره، نیز در این خصوص گفت: «با توجه به استقبال چشمگیر همشهریان، جشنواره غذای سنتی همهساله در ایام نوروز برگزار خواهد شد.»
او افزود: «با توجه به شعار نوروز متفاوت 96، در روستاهای این شهرستان برنامههای متنوع فرهنگی پیشبینی شده که برگزاری جشنواره غذاهای سنتی یکی از این برنامههاست.»
جشنواره غذاهای سنتی روستای سنو هرساله، با محوریت یکی از غذاهای محلی روستا، برگزار میشود که در سال جاری شرکتگنندگان به ارائه دو غذای «توگی بشیر» و «توگی ببو» پرداختند.
توگی یک غذاهای مغزی است و یکی از غذاهای سنتی در گناباد محسوب میشود.
انتهای پیام/