مسير‌های گردشگری زيارتی عتبات ‌عاليات در استان ایلام اعلام شد

با توجه به مرزی بودن استان ایلام به‌عنوان دروازه عتبات عالیات و نزدیک شدن به ماه محرم و اربعین حسینی (ع) مسیرهای مهم زیارتی عتبات عالیات این استان معرفی شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان ایلام، عبدالمالک شنبه‌زاده مدیر‌کل میراث‌فرهنگی این استان امروز 24 تیر 96 گفت: «بیشترین گرشگران استان را گردشگران زيارتی عتبات‌عاليات تشكيل می‌دهند. بسياری از مردم ايران تلاش می‌كنند حداقل يك‌‌بار در طول زندگی به عتبات‌عاليات عراق مسافرت كنند و استان ايلام به‌دليل داشتن مرز‌های طولانی با عراق بهترين راه برای رفتن به عتبات‌ عاليات محسوب می‌شود.»

او مسير‌های مهم زيارتی استان سه مسیر اعلام کرد و افزود: «مسير اول شامل چرداول، ايلام، صالح‌آباد، مهران و عراق است. اين مسير متعلق به گردشگرانی است كه از مناطق مختلف كشور از مبدأ ورودی شمال وارد استان می‌شوند. مسافران آذربايجان، تهران، شمال و... از مهم‌ترين مسافران اين مسير محسوب می‌شوند. مسير دوم نیز دهلران، مهران و عراق است. زائران جنوب كشور از‌ جمله خوزستان، بوشهر، فارس و... كه از جنوب به استان وارد می‌شوند از اين مسير عبور می‌كنند.»

شنبه‌زاده مسير سوم را دره‌شهر، ايلام، صالح‌آباد، مهران و عراق اعلام کرد و گفت: «زائرانی كه از شرق استان نظير لرستان، اصفهان، مركزی و ... وارد می‌شوند اين مسير را برای رفتن به عتبات ‌عاليات عراق انتخاب می‌كنند. مسير چهارم نیز ايوان، ايلام، صالح‌آباد، مهران و عراق است. اين مسير متعلق به گردشگرانی است كه از مناطق مختلف كشور از مبدأ ورودی شمال وارد استان می‌شوند. مسافران آذربايجانی، تهرانی، شمالی و ... از مهم‌ترين مسافران اين مسير محسوب می‌شوند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان ایلام خاطرنشان کرد: «در این راستا برنامه‌ریزی و سامان‌دهی مدیریت پذیرش گردشگران شامل اطلاع‌رسانی مناسب به گردشگران و زوار، تجهیز زیر‌ساخت‌های لازم اقامتی، پذیرایی، اداری، ترانزیتی و تسهیل فرایند‌های اداری و برقراری فضای مناسب تعاملی بین دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط می‌تواند در بهره‌وری بهینه و به فعل رساندن ظرفیت‌های موجود بسیار تأثیر‌گذار باشد.»

او تصریح کرد: «مرز مهران مناسب‌ترین و بهترین راه برای فعالیت‌های گردشگری و زیارتی و یکی از مناسب‌ترین و مطمئن‌ترین مناطق برای فعالیت اقتصادی است.»

شهر مهران حدود 12 کیلومتر تا نقطه صفر مرزی و کمتر از 20 کیلومتر با شهرهای کرد تبار بدره و زرباطیه عراق فاصله دارد. این شهر به‌عنوان حلقه اتصال مرکز استان واسط و بغداد عراق، و در طول قرن‌ها مهمترین گذرگاه ارتباطی مردمان دو سوی مرز بوده است.

انتهای پیام/

کد خبر 139604243