دومین جشنواره ملی «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در اراک برگزار می‌شود

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی از برگزاری دومین جشنواره ملی «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در اراک خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی، سیدمحمد حسینی، مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان، شنبه 7 مرداد 96، در جلسه هماهنگی استان‌های اصفهان، تهران، البرز، قم و مرکزی برای برگزاری جشنواره ملی سفره ایرانی در اراک، گفت: «سالانه در جهان، ارز زیادی برای تجربه ذائقه غذایی کشورهای مختلف در حوزه گردشگری جابه‌جا می‌شود که در این میان ایران می‌تواند با توجه به اقوام مختلفی که در خود جای داده، سفره‌ای بین‌المللی برای گردشگران جهانی باشد.»

او افزود: «ازاین‌رو، جشنواره سفره ایرانی برنامه‌ریزی شده که از 16 تا 18 شهریور‌ماه امسال در محل مجتمع سیاحتی و تفریحی هتل پنج‌ستاره امیرکبیر در اراک برگزار می‌شود و نزدیک به 120 غرفه، برای معرفی غذا، سفره و فرهنگ غذایی و گردشگری استان‌ها تجهیز خواهد شد.»

او افزود: «در خلال این جشنواره، مسابقات آشپزی بین استان‌ها، مجتمع‌های خدمات‌مسافرتی، رستوران‌ها و علاقه‌مندان عمومی برگزار می‌شود. همچنین اجرای مراسم آیینی، رقص و موسیقی محلی، جنگ شادی و مسابقه نیز از دیگر برنامه‌هایی است که در کنار برنامه‌های اصلی برگزار می‌شود.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: «بیش از 200 نوع آش در استان مرکزی طبخ می‌شود که نشان‌دهنده ظرفیت این استان در حوزه غذاست و ازهمین‌رو، امیدواریم با استقبال گسترده هنرمندان و صاحبان واحدهای خدمات‌رسان در حوزه گردشگری و آشپزی مواجه شویم.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396050834