بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خوزستان، این جشنواره با موضوعات خوراکیهای محلی شامل پیشغذا، غذاهای محلی، شیرینی و نان محلی، نوشیدنی (چای و قهوه)، صنایعدستی و آداب و رسوم مردم خوزستان از پانزدهم آذر 96 آغاز شده و تا بیستم همین ماه هرشب از ساعت 18 تا 23 در اهواز (پهلوان شرقی، ساحل شرقی کارون، جنب پل علیابن مهزیار، جزیره گردشگری) در حال برگزاری است.
این جشنواره از سوی بخش خصوصی و با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خوزستان، ادارهکل ارشاد اسلامی استان، شهرداری اهواز و تعدادی از هنرمندان استان در حال برگزاری است.
شبهای آیینیفرهنگی ضیافت جنوب، شامل سه بخش اصلی غذا (ضیافت جنوب)، صنایعدستی (هنردستان جنوب) و آداب و رسوم (آیین ضیافت جنوب) و نیز بخشهای جنبی همچون موسیقی زنده، اجرای نمایش محیطی، برگزاری کارگاه نقاشی، برپایی نمایشگاه عکس و نمایشگاه گل و گیاه خانگی است.
در بخش ضیافت جنوب، غذاهای بومی استان پخته و با آداب خاص به نمایش گذاشته میشوند. در کنار غذای اصلی، پیشغذا، دسر، شیرینی و نان محلی نیز قرار دارد. همچنین در بخش نوشیدنی، پذیرایی با چای و قهوه همراه با معرفی آداب و رسوم تهیه و نحوه نوشیدن آن، انجام میشود که این بخش با مدیریت سرآشپز و کارکنان رستوران سنتی قصر ضیافت اهواز انجام میشود.
در بخش هنردستان جنوب، بخشی از صنایعدستی استان معرفی و به نمایش گذاشته میشوند. در این بخش صنعتگرانی در زمینههای ظروف، البسه محلی، زیورآلات، معرقکاری و حصیربافی حضور دارند.
بخش آیین ضیافت جنوب نیز با برپایی دو سیاه چادر، به معرفی آداب و رسوم اقوام میپردازد. اجرای موسیقی سنتی و محلی از جمله علوانیه و اجرای نمایش آیینی چوبیه از جمله برنامههای این بخش است.
انتهای پیام/