دور از انصاف است اگر بخواهیم تلاش و اراده برگزارکنندگان نمایشگاه در سالیان گذشته را نادیده بگیریم، این در حالی است که با نگاهی ساده و گذرا میتوان دریافت که ایده و خلاقیت بهعنوان دو عنصری که موجب پیشرفت و توسعه در هر بخشی میشود، نقشی در برگزاری نمایشگاههای گذشته نداشته است.
بحث اقتصادی، عمق بخشیدن به نگاه مدیران، معرفی محصولات و ارتباط شرکتها با مشتریان و نشان دادن فرهنگ گردشگری و توانمندیها و ظرفیتهای این صنعت، همگی آثار و عوارض مثبت و سازنده برگزاری نمایشگاههای گردشگری است که نمیتوان بهسادگی از کنار آنها گذشت، اما امسال با نگاهی متفاوت و تولید ایدههای نو، شاهد برگزاری نمایشگاهی هدفمند و پررونق خواهیم بود.
سیاست و برنامه سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در برگزاری نمایشگاههای داخلی و شرکت در نمایشگاههای خارجی گردشگری در این دوره شکلی خاص و متفاوت به خود گرفته است که نویدبخش روزهای روشنی برای صنعت گردشگری کشورمان است.
حضور فعالان بخش خصوصی کشورمان در نمایشگاه فیتور ۲۰۱۸ با همین نگاه خلاقانه و متفاوت باعث شد تا بسیاری از شرکتهای حاضر در این نمایشگاه به اهداف ازپیشتعیینشده دست پیدا کنند و ارتباط موثری با مشتریان خارجی خود برقرار کنند، روندی که با ادامه آن در نمایشگاههای خارجی آتی بیتردید افق گردشگری ایران را دچار تحول خواهد کرد.
اما بروز و ظهور این نگاه متفاوت بیتردید در برگزاری یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران نمود بیشتری خواهد داشت، زاویههای نو و ناشناخته گردشگری کشور امسال در محل دائمی برگزاری نمایشگاههای پایتخت در معرض دید قرار میگیرد.
معرفی ظرفیتهای گردشگری کودک، گردشگری گل، گردشگری ورزشی و هیجانی، گردشگری سلامت و... در کنار یادآوری وجود جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی کشورمان، نوید برگزاری نمایشگاهی متفاوت را میدهد.
هرچند بازی در این زمین جدید برای سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری که به گفته بالاترین مقام این دستگاه در حال عبور از دوره گذار است، ممکن است با سختیها و مخالفتهایی مواجه شود اما در هر حال برای رسیدن به موفقیتهای بزرگ باید از موانع بزرگ عبور کرد.
انتهای پیام/