بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی، محمدعلی خراشادیزاده مسئول تأسیس دانشکده علمی کاربردی میراثفرهنگی خراسان جنوبی با اعلام این خبر گفت: «نقشآفرینی آموزش در ارتقای سطح کیفی و ارائه مطلوب خدماتدهی به گردشگران داخلی و خارجی بر هیچکس پوشیده نیست. به باور تمام صاحبنظران و فعالان اقتصادی عرصه گردشگری استمرارآموزشهای کوتاهمدت تخصصی در پایش و احصای بهنگام خواستهها و نظرات مسافران و گردشگران داخلی و برون مرزی، نیازی ضروری و اجتنابناپذیر است.»
او افزود: «در اجرای برنامههای مدون سازمانی و در راستای اهداف کلان طرح اقتصاد مقاومتی در سطوح ملی و استانی که به روز رسانی اطلاعات فنی و کاربردی شاغلان تأسیسات گردشگری از مهمترین موارد آن به شمار میآید، دوره آموزشی فوق الذکر اجرایی و عملیاتی شد.»
خراشادیزاده ادامه داد: «آشنایی با قوانین و مقررات هتلها با تأکید برمدیریت و ارزیابی کیفیت خدمات، آشنایی با اصول و آداب معاشرت در هتل، موضوعاتی از قبیل تکریم اربابرجوع، فن بیان و مهارتهای ارتباطی با مشتریان هتل، آشنایی با کمکهای اولیه، حفاظت و امنیت، آشنایی با روابطعمومی در صنعت گردشگری، ضرورت پیشگری از خطرات مرتبط با امنیت غذا و رعایت استانداردهای فردی و محیطی، درک عمیق از اثرات توسعه پایدار گردشگری و... از جمله موارد مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.
او گفت: «آشنایی مشارکتکنندگان با چند هتل بینالمللی موفق از دیگر برنامههای آموزشی بود. در این جلسه آموزشی بر اهمیت موضوع عفاف و حجاب و اصول و مبانی امر به معروف و نهی از منکر تأکید و نکات کلیدی در خصوص این دو فریضه مهم تشریح و تبیین شد.
مقرر شد برای شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی گواهینامه پایان دوره صادر شد.
انتهای پیام/