دومین جشنواره «تاک‌پلو» در شهرستان خلیل‌آباد برگزار شد

مدیر اداره میراث‌فرهنگی خلیل‌آباد از برگزاری جشنواره پخت غذای محلی تاک‌پلو برای دومین‌بار در خلیل‌آباد خبر داد .

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی، حمید‌رضا محمودی قوژدی مدیر اداره میراث‌فرهنگی خلیل‌آباد صبح امروز شنبه 8 اردیبهشت 97 گفت: «جشنواره پخت غذای محلی با محوریت تاک‌پلو برای دومین‌بار در خلیل‌آباد با حضور باشکوه شهروندان و هنرمندان آشپز برگزار شد.»

او افزود: «تاک‌پلو یکی از غذاهای محلی شهرستان خلیل‌آباد که در فصل بهار به‌ واسطه رویش برگ‌های درخت انگور از تب‌وتاب خاصی در بین خانواده‌های خلیل‌آبادی برخوردار است.»

مدیر اداره میراث‌فرهنگی خلیل‌آباد تصریح کرد: «به همین منظور روز پنجشنبه 6 اردیبهشت 97 دومین جشنواره پخت تاک‌پلو با حضور باشکوه و کم‌نظیر شهروندان و هنرمندان خلیل‌آباد در بازارچه سنتی و زیرپناه برگزار شد.»

او افزود: «در این مراسم بیش از 80 بانوی هنرمند دست‌پخت خود را به نمایش گذاشتند و در پایان به نفرات برگزیده جوایزی صنایع‌دستی به‌ رسم یادبود اهدا شد.»

محموی عنوان کرد: «این مراسم با همکاری نهاد‌های دولتی و مردمی برگزار شد، شامل اجری موسیقی محلی، بازی‌های بومی و محلی، مسابقات غذایی تاک‌پلو، نمایش کلیپ‌های سال گذشته و برنامه‌های شاد و متنوع به همراه پذایرایی دمنوش‌های محلی و آش بود».

او عنوان کرد: «شهرستان خلیل‌آباد در 240 کیلومتر مشهد مقدس با دارا بودن جاذبه‌های گردشگری فراوان در حوزه کویر و نوردی و طبیعت‌گردی و اکوتوریسم و نیز آثار تاریخی، یکی از مقاصد مهم گردشگری است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1397020816

برچسب‌ها