به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، پژوهشگاه با هدف توسعه پژوهش و ارایه دستاورد های این مرکز در حوزه میراث فرهنگی در سال پژوهشی 96-97 در این نمایشگاه حضور یافت.
پژوهشکده های باستان شناسی ، حفاظت و مرمت آثار فرهنگی–تاریخی، زبان شناسی، کتیبه ها و متون، مردم شناسی، ابنیه و بافت های فرهنگی–تاریخی، گروه پژوهشی هنرهای سنتی، گردشگری، میراث طبیعی، معاونت فناوری و کاربردی سازی، کتابخانه، مرکز اسناد و مرکز فرهنگی در این نمایشگاه شرکت کردند.
از جمله دستاوردهای پژوهشی ارایه شده در این نمایشگاه می توان به 53عنوان کتاب، 4عنوان مجله تخصصی، گزارش طرح های پژوهشی پژوهشکده ها و گروه های پژوهشی، بروشور ، پوستر پژوهشی، لوح های فشرده مرکز اسناد و ... اشاره کرد.
در حاشیه این نمایشگاه کارگاه آموزش و پژوهشی پاپیه ماشه (کاغذ فشرده ) توسط استاد رویا عمران در غرفه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.
ویژگی امسال این نمایشگاه حضور معاونت فن آوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و به سبب آن شرکت استارت آپ های میراث فرهنگی و گردشگری برای ارایه عملکرد شان بود.
نوزدهمین دوره نمایشگاه «پژوهش، فناوری و فن بازار؛ تولیدات پژوهشی» تا ششم دی ماه در محل نمایشگاه بین المللی تهران برقرار است.
انتهای پیام/