به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، خوراک و غذای هر منطقه نقش مهمی در انتخاب مقاصد گردشگری توسط گردشگران دارد ، بطوریکه میتوان با استفاده از پتانسیل خوراک و غذاهای بومی و اصیل مناطق مختلف ، بستر مناسبی جهت رشد و توسعه پایدار گردشگری فراهم آورد.
اداره کل میراث فرهنگی استان با توجه به نقش تأثیرگذار گردشگری غذا به واسطه بیان سبک زندگی و فرهنگ مردم منطقه در توسعه گردشگری اقدام به برگزاری دوره آموزشی آشپزی سنتی کرده است.
مردم آذربایجان از دیرباز دارای هنر و روشی خاص در طبخ غذا هستند که این موضوع از جاذبه های ویژه گردشگری این منطقه محسوب میشود، در این راستا احیای غذاهای سنتی، تنوعبخشی به جاذبههای گردشگری، تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبههای هر منطقه و ترغیب رستورانها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از اهداف برگزاری این دوره آموزشی به شمار می آید.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این دوره آموزشی با موسسه آروند نیک ایرانیان(موسسه مجری دوره های آموزشی کوتاه مدت گردشگری) به شماره 34780536 تماس حاصل فرمایند.
انتهای پیام/