جشنواره سلامت غذا تیرماه 98 برگزار می‌شود

جشنواره سلامت غذا، 25 تیرماه 98 با رویکرد «ارتقای سطح سلامت غذا» برگزار می‌شود و سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز به‌عنوان یکی از حامیان معنوی در برگزاری این جشنواره مشارکت دارد.

به گزارش میراث آریا، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» منتشر شده از سوی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروزه کشور ما با انواع مشکلات تغذیه ای مواجه است.

تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم افراد و همچنین آمار رو به افزایش تهیه غذای روزانه افراد از فست‌فود‌ها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه‌ساز شیوع روزافزون بیماری‌های غیر‌واگیر مانند سکته‌های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان‌ها شده که ضمن کاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه‌های درمانی سنگینی را به کشور تحمیل نموده است.

 بنابراین در مسیر نیل به جامعه پویا و سالم،  بهبود سیستم سلامت و کیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراکز خدمات غذایی از یک سو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، از جمله اقدامات اساسی خواهد بود.

لذا «جشنواره سلامت غذا» با رویکرد «ارتقای سطح سلامت غذا» با چشم‌انداز « دستیابی به جامعه سالم و پویا از طریق بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت» در راستای «تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه» و با هدف «شناسایی برندهای پیشرو  در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی»،  25 تیر ماه سال 98 با حضور مسئولان بخش سلامت کشور برگزار می شود.

 بهبود سیستم سلامت غذا، جز با ایجاد زنجیره سلامت غذایی؛ متشکل از صنایع کشاورزی تولید‌کننده مواد اولیه، صنایع غذایی، رستوران‌ها و مراکز خدمات غذایی متعهد به سلامت و در نهایت مصرف‌کنندگان (شهروندان و سازمان‌های‌های دریافت‌کننده خدمات غذایی) امکان‌پذیر نخواهد بود و واحد‌های مذکور  نقش سازنده‌ای در پیشبرد اهداف طرح سلامت غذا، خواهند داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1398031312

برچسب‌ها